Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna ShopTheLook

ShopTheLook

Dobrodošla u Argentum stilski kutak! Ovdje ti donosimo naše fashion ideje kako iskombinirati nakit - uz outfit, uz još nakita, uz priliku i frizuru… Doživi naš pogled na stil i modu, i zapamti: kako god odlučila nositi svoj #Argentum nakit, bitno je da ga nosiš uz osmijeh. :)

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.