Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Proizvodi Pokloni Rođenje i krštenje

Rođenje i krštenje

Pokloni najljepši i najnježniji dar uz kojeg ćeš proslaviti novi život. Takav vrijedan trenutak zaslužuje samo najvrijedniji dar u obliku zlatnika, srebrnjaka ili nakita koji će se nositi generacijama.

Pokloni
Dostupno na web shopu
Cijena
Boja metala
Motiv
Spol
Posebnosti artikla
Pronađeno 52 proizvod/a
Filtriranje

1 2 3

Prikazano 21 od 52 proizvoda
Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.