Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 39,82 € | 300 kn

Šibenski Botuni

Očaravajući Šibenski Botuni: izaberi ovaj tradicijski nakit koji su u prošlosti plemići i vojnici nosili na svojim odorama. 

Heritage Collection
Cijena
Dostupno na web shopu
Boja metala
Motiv
Spol
Pronađeno 56 proizvod/a
Filtriranje

1 2 3

Prikazano 21 od 56 proizvoda
Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.