Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 300 kn

Argentum priča

Argentum je hrvatski brand visokokvalitetnog srebrnog i zlatnog nakita koji je dizajniran da bi se nosio uz osmijeh. :)

Brand Argentum lanac je poslovnica diljem Hrvatske koji se specijalizirao za izradu i prodaju srebrnog nakita.

Danas broji 50 poslovnica i oko 200 zaposlenika, a dio je Gold Partner grupacije u sklopu kojega se nalazi i impresivni proizvodni pogon u srcu Zagreba iz kojeg nastaje Argentum nakit – od početne skice pa sve do završne obrade.

Sinergijom suvremenih tehnologija i tradicionalnih vještina majstora zlatara velika važnost se pridaje kvaliteti, a u svaki detalj utrošeno je puno rada, truda i ljubavi.

Iako Argentum priča službeno započinje 2008. godine kada su dvije zlatarske obitelji Glasnović i Dodić odlučile ujediniti snage i zajedno osnovati brand Argentum, zlatarsko iskustvo proteže se kroz nekoliko naraštaja gdje su se u obje obitelji ljubav i znanje o srebrnom i zlatnom nakitu prenosile s generacije na generaciju.

Vizija o nakitu koji će biti dostupan svima i nosiv u svim prilikama prepoznala je  struka, ali i kupci koji su upravo Argentum odabrali za Best Buy Award nagradu za najbolji omjer cijene i kvalitete.

 

Širok asortiman uz nacionalnu pokrivenost

Zbog pristupačne cijene, modernog dizajna i lake dostupnosti širom Hrvatske, Argentum se ponosi titulom prvog i omiljenog izbora mnogih djevojaka i žena na ovom području. Brand je široko rasprostranjen po Hrvatskoj te broji preko 50 poslovnica diljem zemlje, kao i preko 300 zaposlenika.

Argentum nudi najveći izbor srebrnog nakita u zemlji, izrađenog od strane najcjenjenijih majstora zlatara, a u ponudi je i nakit od čelika, ručni satovi svjetski poznatih brandova kao i broševi te mogućnost narudžbe zlatnika i srebrnjaka.

Hrvatska proizvodnja

U Argentumu, nastalom ujedinjenjem najcjenjenijih regionalnih majstora zlatara, i danas u proizvodnji nakita koristimo stoljetno umijeće njegove izrade. Kao najveći hrvatski proizvođač nakita od plemenitih kovina, za naše kupce svakodnevno ručno izrađujemo nakit po narudžbi, sjajne dodatke dizajnirane u skladu s najaktualnijim svjetskim modnim trendovima, ali kreiramo i nove proizvode temeljene na hrvatskoj kulturi i tradiciji poput popularnog tradicijskog nakita.

Karijere

Naši zaposlenici naša su najveća vrijednost i razlog zbog kojeg se možemo pohvaliti titulom najvećeg hrvatskog lanca srebrnarnica. Na ovoj stranici možete pregledati sve aktualne natječaje za otvorena radna mjesta.

Potičemo vas da predate otvorenu molbu za posao, koju ćemo spremiti u našu arhivu te vam se javiti ukoliko budemo imali odgovarajuće radno mjesto za vas. Otvorenu molbu možete poslati putem maila posao@argentum.hr s naznakom OTVORENA MOLBA ZA POSAO.