Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €

Argentum priča

Argentum je hrvatski brand visokokvalitetnog srebrnog i zlatnog nakita koji je dizajniran da bi se nosio uz osmijeh. :)

Kao lanac poslovnica diljem Hrvatske, Argentum se specijalizirao za izradu i prodaju srebrnog nakita te danas broji 51 poslovnicu i oko 300 zaposlenika. Iz našeg impresivnog proizvodnog pogona u srcu Zagreba nastaje Argentum nakit – od početne skice pa sve do završne obrade.

Sinergijom suvremenih tehnologija i tradicionalnih vještina majstora zlatara velika važnost se pridaje kvaliteti, a u svaki detalj utrošeno je puno rada, truda i ljubavi.

Iako Argentum priča službeno započinje 2008. godine kada su dvije zlatarske obitelji Glasnović i Dodić odlučile ujediniti snage i zajedno osnovati brand Argentum, zlatarsko iskustvo proteže se kroz nekoliko naraštaja gdje su se, u obje obitelji, ljubav i znanje o srebrnom i zlatnom nakitu prenosili s generacije na generaciju.

Vizija o nakitu koji će biti dostupan svima i nosiv u svim prilikama prepoznala je  struka, ali i kupci koji su upravo Argentum odabrali za Best Buy Award nagradu za najbolji omjer cijene i kvalitete.

 

Širok asortiman uz nacionalnu pokrivenost

Zbog pristupačne cijene, modernog dizajna i lake dostupnosti širom Hrvatske, Argentum se ponosi titulom prvog i omiljenog izbora mnogih djevojaka i žena na ovom području. Brand je široko rasprostranjen po Hrvatskoj te broji 51 poslovnicu diljem zemlje, kao i preko 300 zaposlenika.

Argentum nudi najveći izbor srebrnog nakita u zemlji, izrađenog od strane najcjenjenijih majstora zlatara, a u ponudi je i nakit od čelika, ručni satovi svjetski poznatih brandova kao i broševi te mogućnost narudžbe zlatnika i srebrnjaka.

Hrvatska proizvodnja

U Argentumu, nastalom ujedinjenjem najcjenjenijih regionalnih majstora zlatara, i danas u proizvodnji nakita koristimo stoljetno umijeće njegove izrade. Kao najveći hrvatski proizvođač nakita od plemenitih kovina, za naše kupce svakodnevno ručno izrađujemo nakit po narudžbi, sjajne dodatke dizajnirane u skladu s najaktualnijim svjetskim modnim trendovima, ali kreiramo i nove proizvode temeljene na hrvatskoj kulturi i tradiciji poput popularnog tradicijskog nakita.

Karijere

Naši zaposlenici naša su najveća vrijednost i razlog zbog kojeg se možemo pohvaliti titulom najvećeg hrvatskog lanca srebrnarnica. Na stranici Karijera možete pregledati sve aktualne natječaje za otvorena radna mjesta.

Potičemo vas da predate otvorenu molbu za posao, koju ćemo spremiti u našu arhivu te vam se javiti ukoliko budemo imali odgovarajuće radno mjesto za vas. Otvorenu molbu možete poslati putem maila [email protected] s naznakom OTVORENA MOLBA ZA POSAO.

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.