Natrag Filteri
Besplatna dostava do 20.5.'24.
Početna Blog i inspiracija Znaš li zašto ovaj nakit povezuju s tenisom? Mi ćemo ti otkriti!
Blog i inspiracija

Znaš li zašto ovaj nakit povezuju s tenisom? Mi ćemo ti otkriti!

Blog i inspiracija Lu Jakelić je lice naše nove kampanje, a ovo su njezini najdraži komadi nakita
Znaš li zašto ovaj nakit povezuju s tenisom? Mi ćemo ti otkriti!
Blog i inspiracija Top pet poklona za Valentinovo za curu

Tennis narukvice, tennis ogrlice, tennis nakit - sigurno ti je pun social media feed tog modela nakita i priznajemo, i nas je preuzeo taj trend. Ali znaš li odakle dolazi naziv tennis nakit i koja je uopće priča s tim klasičnim modelom nakita koji je ponovno zablistao kao modni trend? Mi ćemo ti sve otkriti, a na tebi je samo da izabereš koji tennis nakit želiš za sebe.

Bez brige, da bi nosila ovaj nakit ne moraš znati igrati tenis, dapače, ne moraš ga uopće pratiti. Ipak, ime tennis nakit je povezano s poznatom tenisačicom koja ga je popularizirala tijekom jednog meča.

extra imgextra img

Američka tenisačica Chris Evert igrala je meč 1987. godine na turniru US Open i na opće iznenađenje svih u jednom trenutku je zamolila za pauzu. Nitko nije bio svjestan razloga pauze, a nama je to najrazumljiviji potez. Naime tenisačici je ispala dijamantna narukvica tijekom meča i ona je zamolila za pauzu kako bi pronašla omiljenu narukvicu. Nešto što je drugima u potpunosti nejasno, svakoj ženi je potpuno logično, posebno kada se radi o dijamantima.

extra imgextra img

Dijamantnu narukvicu u jednom nizu tenisačica nikada nije skidala, čak ni prije samog meča, a koliko se od nje nije odvajala govori to da je zaustavila cijelu igru kako bi pronašla narukvicu. Od tada takav model narukvice nazivamo tennis narukvicom, a sama tenisačica postala je upamćena upravo po tom nakitu.

Nakon tennis narukvice, isto ime je preuzela i ogrlica s cirkonima ili dijamantima u jednom nizu, odnosno tennis ogrlica. Ovakav model smatramo klasikom u svijetu nakita, a posebno je postao popularan u zadnje vrijeme nakon što je zavladala Y2K estetika, ali i generalni trend da se svjetlucavi nakit nosi i u svakodnevnim prilikama.

extra imgextra img

Još nemaš svoju tennis narukvicu i ogrlicu? Bez brige, pripremili smo za tebe cijelu kolekciju ogrlica i narukvica i to u više raznobojnih varijanti. Uživaj u biranju, vjerujemo kako će ti njihov sjaj brzo postati razlog za osmijeh.

KUPI TENNIS NAKIT

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.