Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Wishlista Trussardi satovi
Blog i inspiracija

Božićna wishlista posvećena satovima

Blog i inspiracija Trendi nakit koji je dostupan svima
Wishlista Trussardi satovi
Blog i inspiracija Pokaži svoj stil

Odabrala si outfit i lokaciju svih proslava ovih blagdana, sve je spremno, ali tebi još nedostaje modni detalj. Kupovati sat ili nakit samo za jednu priliku možda i nije najsretnija opcija, pa bi vrijedilo izabrati nešto što će se nositi još dugo nakon te prilike.

U tom slučaju naš prvi prijedlog je kupovina sata! Osim što ćeš ga moći svakodnevno nositi, pomoći će ti sa svojim funkcijama. Sat je onaj modni detalj koji često postane nešto po čemu smo prepoznatljivi, a doprinosi sofisticiranom dojmu što god odlučila odjenuti. Ovo je naša božićna wishlista posvećena satovima, a ti ju možeš shvatiti kao prijedlog za kupovinu last minute darova, ali i prijedlog što pokloniti sebi! Za vrijeme pred nama koje ipak iziskuje malo elegantnije odjevne predmete i detalje izabrali smo talijanski brand Trussardi kojemu je elegancija sinonim za dizajn!

Ženski Trussardi satovi

Za malo dodatnog sjaja tijekom blagdana i Nove godine, ali i nakon nje! Izaberi sat koji ima sjajne detalje za svečani look, a boju sata odredi prema nakitu kojeg inače nosiš.

extra imgextra img

Muški Trussardi satovi

Satovi s kožnim remenom odlično pristaju muškim odijelima. Neka boja remena bude prilagođena nijanasama koje on inače nosi, kao i boja kućišta sata.

extra imgextra img

ODABERI TRUSSARDI SAT