Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Vrijeme je za novi sat! Saznaj kako ga odabrati
Blog i inspiracija

Vrijeme je za novi sat! Saznaj kako ga odabrati

Blog i inspiracija 10 komada trendi nakita kojeg ćeš nositi sa stilom
Vrijeme je za novi sat! Saznaj kako ga odabrati
Blog i inspiracija Uživaj u našoj novoj kampanji s osmijehom!

Sat kao modni detalj obožavamo jer osim što ga svakodnevno nosimo zbog njegove praktičnosti, dizajnom uvijek podiže naše stylinge. Na tržištu postoji mnoštvo brendova i modela satova, no koji odabrati, a da se uklopi u naš stil? Ovo je naš vodič satova koje želimo u svojoj kolekciji.

VJEČNA KLASIKA

Klasika nikada ne izlazi iz mode, a ovakav sat moći ćete nositi godinama. Bonus je i što paše uz skoro sve stylinge te vam sat klasičnog stila zaista neće stajati u ladici. Naši favoriti su talijanski brendovi Trussardi i Maserati koji uspješno spajaju kvalitetu i sofisticiran dizajn.

STREETSTYLE

Trendy i chic – ovako bismo opisali model satova koji je stvoren za sve one koji su uvijek ukorak s trendovima. Tu se posebno izdvajaju Girl Only satovi koji su nas osvojili paletom boja – od pastelnih do vibratnih te razigranim motivima poput leptirića i cvijeća. Za sve streetstyle kombinacije koje ne prolaze nezapaženo!

SPORTSKI

Za sve sportske entuzijaste kojima su performanse na prvom mjestu, istaknuli bismo Sector i Slazenger satove. Pouzdan i precizan mehanizam glavne su karakteristike ovih satova koji vas neće iznevjeriti ni u jednoj avanturi. No, iako kod sportskih satova kvalitetu stavljamo na prvo mjesto, ne moramo žrtvovati ni dizajn jer Sector i Slazenger satovi dolaze u modernim linijama, dizajniranim za sve pobornike sportske elegancije.

Iskoristi aktualan popust na Argentum web shopu i u poslovnicama i odaberi svoj idealan sat.

Za kupnju artikla sata u iznosu iznad 60 eura (452,07 kn) do -30% popusta.

IZABERI SVOJ SAT

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.