Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 39,82 € | 300 kn
Početna Blog i inspiracija Vodič za poklone: Kako odabrati poklon za dječaka za njegovo krštenje, prvu pričest ili svetu potvrdu
Blog i inspiracija

Vodič za poklone: Kako odabrati poklon za dječaka za njegovo krštenje, prvu pričest ili svetu potvrdu

Blog i inspiracija Koji nakit je najbolje izabrati kao poklon za djevojke za krizmu?
Vodič za poklone: Kako odabrati poklon za dječaka za njegovo krštenje, prvu pričest ili svetu potvrdu
Blog i inspiracija Top pet poklona za djevojčicu za prvu pričest

Kada biramo poklon za dječaka i njegovo krštenje, prvu pričest ili krizmu, često ni sami ne znamo što pokloniti. Obično je novac svima prva ideja, ali što izabrati kada želimo da se naš poklon ipak duže pamti? Pročitaj ovaj vodič i saznaj kako izabrati najbolji poklon koji će tvojem dječaku ostati draga uspomena!

Nakit za dečke

Iako smo prije nakit poklanjali djevojčicama, sve češće ga biramo poklanjati i dečkima. Osim što oni sve više i nose nakit, on ipak čuva svoju vrijednost pa je zbog toga dobar izbor za poklon. Naš prvi prijedlog bi bio nakit s vjerskim motivom, odnosno križićem. Obzirom da se radi o dečkima, u tom slučaju dobro bi bilo izabrati privjesak, lančić ili narukvicu

Nakit s vjerskim motivima - privjesak ili krunica

Ako si se odlučila za privjesak, pogledaj našu ponudu jednostavnih i decentnih križića. Izaberi što jednostavniji privjesak, bez cirkona i detalja zbog kojih on možda ne bi nosio takav nakit. Osim križića, dobar izbor je i privjesak u obliku medaljona. Ako tražiš poklon za krštenje ili prvu pričest, izaberi privjesak manje veličine dok ćeš za poklon za svetu potvrdu izabrati veći privjesak koji je i primjeren za taj uzrast. Osim privjeska, razmisli i o poklanjanju ogrlice u obliku krunice. Takav bezvremenski poklon izrazito je prigodan i emotivan, a oduševit će i dječaka i njegove roditelje.

extra imgextra img

Lanci

Uz privjesak možeš izabrati i decentan srebrni ili pozlaćeni lančić. Dečki obično nose jednostavnije lančiće sa što manje detalja koje ponekad ukrase privjeskom, ali često ih nose i same. Izaberi dužinu lančića prema dobi dječaka, ali imaj na umu da dečki često biraju duže lance. 

extra imgextra img

Narukvica

Osim lančića, dečki često nose i narukvice. Naš prijedlog su narukvice iz Ti Ami kolekcije s privjeskom križića ili sidra. Izaberi njegovu najdražu boju narukvice ili biraj sigurnu opciju kao što su zelena, plava ili crna boja. Osim Ti Ami narukvica, dečkima se često svide i narukvice s kaučukom. I ove narukvice mogu biti ukrašene s detaljem križa što ih čini prigodnima za ove prilike.

extra imgextra img

Sat

Sat je prilično klasičan poklon za dečke. Tu se trebaš voditi idejom što bi on želio dobiti od svog sata, zanimaju li ga pametni satovi ili oni klasičniji. Ako je sportski tip, vjerojatno će poželjeti sat koji će pratiti sve što on želi. Obzirom na njegovu dob, razmisli o satu u vedrijim bojama ili sa silikonskom narukvicom koja će pristajati njegovom stilu. Klasični satovi s metalnim ili kožnim remenom bolja su opcija kao poklon za svetu potvrdu. Ako želiš pokloniti takav sat, izaberi što jednostavniji model kako bi bila sigurnija da će mu se taj sat svidjeti.

extra imgextra img

Zlatnik ili srebrnjak

Poklon koji neće gubiti na svojoj vrijednosti, a prigodan je za navedene prilike je svakako zlatnik ili srebrnjak. U našoj ponudi postoje i zlatnici koji su izrađeni baš za prigodu kao što su krštenje ili sveta potvrda. Svi zlatnici dostupni su i u varijanti kao srebrnjak. Ovaj dar svidjet će se onima koji ne nose nakit ili sat, a vole čuvati svoje uspomene. 

extra imgextra img

Neka se u tvom izboru poklona prepoznaje i dječak kojem ćeš ga pokloniti. Na taj način, tvoj dar će dobiti veću vrijednost, a ti ćeš uživati u osmijehu koji ćeš dobiti zauzvrat!

IZABERI POKLON ZA NJEGA