Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Uživaj u našoj novoj kampanji s osmijehom!
Blog i inspiracija

Uživaj u našoj novoj kampanji s osmijehom!

Blog i inspiracija Vrijeme je za novi sat! Saznaj kako ga odabrati
Uživaj u našoj novoj kampanji s osmijehom!
Blog i inspiracija Znaš li koji nakit je hit ovog ljeta?

Sve što imaš, nosi s osmijehom! To može biti tvoj omiljeni nakit ili outfit, ali i puno više od toga. To je sve ono što čini tvoju osobnost i karakter, tvoje samopouzdanje, otkačenost, ali i opuštenost.

Ovo ljeto u Argentumu želimo da izraziš sve svoje osobine i da ih ponosno nosiš s osmijehom! Kada smo stvarali ovu kampanju, razmišljali smo što sve pokazuješ kada biraš svoje ljetne stylinge i modne detalje. Možda želiš pokazati svoje umijeće spajanja nespojivog, smisao za humor ili svoju sposobnost da baš sve modne trendove uklopiš u svoj postojeći stil. Što god to bilo, bitno je da u tome uživaš i da ostaneš svoja!

extra imgextra img

Nova kampanja puna je i novih modnih detalja koje ćeš moći pronaći na našem webshopu, ali i u poslovnicama. Naušnice u obliku ziherica ili pčelica, ogrlice s bisernim detaljima, šarene narukvice i mnoštvo drugih detalja samo su dio onoga što smo ti pripremili. Upusti se s nama u modnu igru koja nikada ne prestaje i inspiriraj sebe i druge da se odvaže nositi svoj izričaj i stil s osmijehom!

extra imgextra img

Ovo su samo neki od detalja koje ćemo ti odmah otkriti, a ti nas prati na našim društvenim mrežama i kanalima gdje ti pripremamo još toliko toga! 

KUPI ONLINE

PRONAĐI POSLOVNICU

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.