Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Uživaj u našoj novoj kampanji s osmijehom!
Blog i inspiracija

Uživaj u našoj novoj kampanji s osmijehom!

Blog i inspiracija Vrijeme je za novi sat! Saznaj kako ga odabrati
Uživaj u našoj novoj kampanji s osmijehom!
Blog i inspiracija Znaš li koji nakit je hit ovog ljeta?

Sve što imaš, nosi s osmijehom! To može biti tvoj omiljeni nakit ili outfit, ali i puno više od toga. To je sve ono što čini tvoju osobnost i karakter, tvoje samopouzdanje, otkačenost, ali i opuštenost.

Ovo ljeto u Argentumu želimo da izraziš sve svoje osobine i da ih ponosno nosiš s osmijehom! Kada smo stvarali ovu kampanju, razmišljali smo što sve pokazuješ kada biraš svoje ljetne stylinge i modne detalje. Možda želiš pokazati svoje umijeće spajanja nespojivog, smisao za humor ili svoju sposobnost da baš sve modne trendove uklopiš u svoj postojeći stil. Što god to bilo, bitno je da u tome uživaš i da ostaneš svoja!

extra imgextra img

Nova kampanja puna je i novih modnih detalja koje ćeš moći pronaći na našem webshopu, ali i u poslovnicama. Naušnice u obliku ziherica ili pčelica, ogrlice s bisernim detaljima, šarene narukvice i mnoštvo drugih detalja samo su dio onoga što smo ti pripremili. Upusti se s nama u modnu igru koja nikada ne prestaje i inspiriraj sebe i druge da se odvaže nositi svoj izričaj i stil s osmijehom!

extra imgextra img

Ovo su samo neki od detalja koje ćemo ti odmah otkriti, a ti nas prati na našim društvenim mrežama i kanalima gdje ti pripremamo još toliko toga! 

KUPI ONLINE

PRONAĐI POSLOVNICU