Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Trendi nakit koji je dostupan svima
Blog i inspiracija

Trendi nakit koji je dostupan svima

Blog i inspiracija Vodič za poklone: Kako odabrati poklon za dječaka za njegovo krštenje, prvu pričest ili svetu potvrdu
Trendi nakit koji je dostupan svima
Blog i inspiracija Wishlista Trussardi satovi

Gotovo da nema žene koja ne prati modu i trenutno ne mašta o svim proljetnim kombinacijama koje će odjenuti u nadolazećoj sezoni. Uz lepršave stylinge pristaje i efektan nakit koji će još više istaknuti tvoju stilističku ideju.

S obzirom da su prsteni nakit koji je ipak određen veličinom, često ih odlučimo preskočiti jer nismo sigurni što će nam odgovarati i hoćemo li uopće pronaći veličinu koja nam treba. Srećom, u Argentumu možeš pronaći cijelu kolekciju XL prstena koji su dostupni baš svima, a dolaze u veličinama od 18 do 26. 

extra imgextra img

Prije svega, ako još nisi sigurna koja je tvoja prava veličina prstena, pogledaj naš Vodič za određivanje veličine prstena ili posjeti najbližu Argentum poslovnicu gdje će ti naše djelatnice pomoći saznati koja je tvoja veličina. 

Uz XL prstenje ne moraš razmišljati hoće li ti prsten odgovarati već možeš biti sigurna da ćeš ga nositi s jednako lako kao i ostali nakit. Naša trenutna kolekcija puna je raznih modela u kojima će sigurno svatko moći pronaći nešto za sebe bez obzira na osobni ukus. Ako si prije izbjegavala biranje prstenja, sada ćeš ga moći čak i stackati odnosno nositi više prstena istovremeno. 

extra imgextra img

XL prstenje nije samo za one koji trebaju veću veličinu prstena već i za one koji vole nositi prstenje na drugim prstima osim prstenjaka. Primjerice ako želiš nositi prsten na kažiprstu ili palcu, sigurno ćeš trebati veću veličinu od one uobičajene.

Ako smo ti s ovom kolekcijom ispunili tvoje modne želje, pogledaj našu ponudu na webshopu i uživaj u osmišljavanju svojih proljetnih kombinacija!

KUPI XL PRSTENJE

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.