Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Trendi nakit u kojem ćeš uživati
Blog i inspiracija

Trendi nakit u kojem ćeš uživati

Blog i inspiracija Želiš izrađivati nakit? Upiši srednju školu - zanimanje zlatar!
Trendi nakit u kojem ćeš uživati
Blog i inspiracija Razveseli one koji ti najviše znače i uživajte u zajedničkim uspomenama

Nakit inspiriran lancima veliki je hit, a lanci su prisutni u svim oblicima! Bez obzira voliš li više nositi ogrlice, naušnice, prstenje, ma bilo što, lanci su posvuda! Sigurni smo da barem jedan sličan nakit već imaš u svojoj kolekciji, ali sada svakako nije vrijeme stati samo na jednom komadu nakita.

Počet ćemo od osnova. Debela ili tanka, ogrlica u obliku lanca je must have! Nema te kombinacije koju ona neće podići ili čak spasiti, a i layering je poželjan. Ako više voliš tanje lance, nemoj zaboraviti i privjesak! Možda si ipak više za statement komade nakita? U tom slučaju deblja ogrlica s jednostavnom ili ukrašenom kopčom je ona koju tražiš!

extra imgextra img

Ako si mislila da lancima nije mjesto na naušnicama, prevarila si se! Dapače, dizajn naušnica može objediniti dvije vrste lanca u jednom i vjeruj nam, to može izgledati sjajno! Uvijek možeš nositi asimetrične naušnice, primjerice jednu vrstu naušnica na jednom i drugu na drugom uhu!

Layering možeš uključiti i u svoje kombinacije narukvica s raznim lancima! Osim toga, nemoj se ograničavati bojom nakita, srebro i pozlata mogu sjajno izgledati zajedno, na tebi je samo da odlučiš kako! 

Ako su ti ogrlice i narukvice preduge ili prekratke, uvijek možeš spojiti kopčicama dva lanca u jedan te ga više puta omotati oko ruke ili vrata! Tvoje mogućnosti kombiniranja su beskonačne, samo moraš probati!

OTKRIJ TRENDI NAKIT

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.