Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Top pet poklona za djevojčicu za prvu pričest
Blog i inspiracija

Top pet poklona za djevojčicu za prvu pričest

Blog i inspiracija Koji nakit je najbolje izabrati kao poklon za djevojke za krizmu?
Top pet poklona za djevojčicu za prvu pričest
Blog i inspiracija Dar s neba

Prilikom prve pričesti, volimo poklanjati nakit koji će ostati trajna uspomena, ali će jednako tako i oduševiti djevojčicu koja će ga dobiti na dar. To je često i prvi nakit koji ona dobiva na dar nakon krštenja, sigurno mu se raduje i s njime započinje stvarati svoju kolekciju nakita. U ovom blogu predložit ćemo vam top 5 poklona za djevojčicu za prvu pričest.

Naušnice s motivom srca

Za sve nježne djevojčice koje vole nositi nakit, naušnice s motivom srca sigurno su pravi izbor. Odaberi srebrne ili pozlaćene naušnice, a naš dodatan prijedlog je da obratiš pozornost na naušnice ukrašene cirkonima. Taj dodatan detalj sjaja sigurno će joj se svidjeti iz prve.

extra imgextra img

Ogrlica s vjerskim motivima

Prva pričest lijepa je prigoda za poklanjanje nakita s vjerskim motivom. Naša ogrlica Cross ukrašena je bisernim detaljima zbog čega je idealna za priliku poput prve pričesti, a može biti i decentan detalj koji će prvopričesnica nositi taj dan.

extra imgextra img

Narukvica

Djevojčice te dobi često vole nositi, čak i skupljati narukvice. Ako je i tvoja djevojčica jedna od njih, pogledaj našu Ti Ami kolekciju šarenih narukvica koje se osim po boji, ističu i po raznim motivima koji mogu biti idealni kao poklon za ovu prigodu. Narukvica s motivom križa, srca ili sidra sigurno će ju oduševiti toliko da će ju odmah poželjeti nositi. Osim Ti Ami kolekcije, možeš obratiti pozornost i na druge narukvice iz naše ponude koje su ukrašene cirkonima, infinity simbolima ili zvjezdicama.

extra imgextra img

Privjesak i lančić

Za osmišljavanje svojeg originalnog poklona, pogledaj našu ponudu privjesaka uz kojeg ćeš izabrati i pripadajući lančić. Maleno srce, križ, anđeo ili privjesak s prvim slovom njezinog imena mogu biti lijep poklon koji će tvoja prvopričesnica rado nositi.

extra imgextra img

Sat 

Ako si razmišljala o satu kao poklonu, pogledaj našu ponudu satova za djevojke. Satovi ukrašeni šljokicama, vedrim bojama ili cvjetnim motivima sigurno će biti prvi izbor svake djevojčice.

extra imgextra img

Za sve dodatne prijedloge poklona za prvu pričest, pregledaj naš webshop ili se uputi u najbližu Argenutm poslovnicu gdje će te naše djelatnice dodatno savjetovati. Neka ti biranje dara bude užitak baš kao i poklanjanje! Za prigodnu ponudu vjerskog nakita možeš iskoristiti kod DAR30 i ostvariti 30% popusta na našem webshopu.

 

IZABERI POKLON ZA PRVU PRIČEST

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.