Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Top pet poklona za Valentinovo za dečka
Blog i inspiracija

Top pet poklona za Valentinovo za dečka

Blog i inspiracija Top pet poklona za Valentinovo za curu
Top pet poklona za Valentinovo za dečka
Blog i inspiracija Ovog Valentinova odleti s nama u sedmo nebo

Kada je riječ o darovima za Valentinovo, već je uvriježeno pravilo da djevojke dobivaju ruže, čokolade, nakit, plišane medvjediće... I dok za njih uvijek imamo inspiraciju i možemo pretpostaviti što žele, kod dečkiju je to nešto teže. Nakon već prvog zajedničkog Valentinova i njegove omiljene čokolade, ostajemo bez ideja. Kako bi ove godine tome doskočili, predstavljamo ti top 5 poklona za Valentinovo za dečka zbog kojih će on biti u sedmom nebu.

Pametni sat

Krenimo od najočitijeg, sat je modni detalj kojeg dečki najčešće biraju. Čak i ako on ne nosi sat svakodnevno, pametni sat bi to mogao promijeniti. Može ga koristiti tijekom treninga, vjerojatno će iskoristiti sve njegove opcije, a ti si sigurno poklonila bolji dar od self help knjige. Naš prijedlog bi bio Sector pametni sat crne boje koji će mu se sigurno svidjeti zbog jednostavnosti dizajna.

extra imgextra img

Trussardi sat 

Ako tvoj dečko preferira klasične satove s kožnim ili metalnim narukvicama koje će moći uklopiti u svoje poslovno izdanje, pokloni mu Trussardi sat. Elegantan je i jednostavan, a sigurno će ga nositi i uz dnevni look. Ovakav modni dodatak svaki dečko mora imati, a često se toga sjeti tek kada treba uskladiti finiji styling uz sat.

Srebrni privjesak

Sjeti se neke vaše interne fore, pjesme ili nadimka i odaberi privjesak koji će ga podsjetiti na tu priču. Ako si ti njegov najslađi anđeo, pokloni mu privjesak anđela! Možda se osjećaš posebno kreativno pa ćeš izabrati ogrlicu ili privjesak u obliku pločice na koji ćeš ugravirati ime vaše najdraže pjesme, poruku s kojom ste krenuli dateati ili slično.

extra imgextra img

Lanac ili ogrlica

Često muškarci nose ogrlice odnosno lance bez privjesaka. Takav nakit postao je u posljednje vrijeme posebno popularan, a ti možeš započeti njegovu kolekciju jednostavnim i decentnim srebrnim lančićem. 

Matching narukvice

Ti Ami narukvice su poklon za njega i za tebe! Odaberi simbol koji oboje volite nositi, izaberi njegovu najdražu boju narukvice i pokloni mu nakit koji će ujedno postati i zajednička uspomena! P.S. Ovo je dobar način da istovremeno pokloniš nešto i sebi. ;)

extra imgextra img

Nadamo se da smo ti pomogli izabrati poklon za dečka povodom Valentinova, a ti uvijek možeš potražiti dodatnu inspiraciju na našem webshopu ili se obratiti našim djelatnicama u poslovnici!

IZABERI POKLON ZA NJEGA

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.