Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Tips & tricks Silver, rose ili gold nakit: Savjeti za savršen izbor prema tipu kože
Tips & tricks

Silver, rose ili gold nakit

Tips & tricks Određivanje veličine prstena
Silver, rose ili gold nakit: Savjeti za savršen izbor prema tipu kože
Tips & tricks Profesionalno bušenje ušiju

Prekrasan nakit zasigurno će naglasiti našu ljepotu, i kod odabira, prvo čime se trebaš voditi je što ti se najviše sviđa. Međutim, kao i kod odjeće, neće nam svaka boja nakita stajati jednako dobro. Ako već znaš koja vrsta pozlate ti najbolje stoji i imaš svog definitivnog favorita - podijeli s nama svoja iskustva i fotke uz #Argentum ili @Argentum na društvenim mrežama.

Ako si jedna od onih djevojaka koja se ne može odlučiti, ili si ovdje jer kupuješ poklon, ne brini, napravili smo kratki leksikon pozlata i opisali kako pašu na koji tip kože. Slijedi naše savjete i odaberi idealan prsten, narukvicu, naušnice, ogrlicu ili drugi sjajni Argentum detalj.

Tip kože

Kako bi bez isprobavanja uspješno odredili koja boja nakita će ti najbolje odgovarati, prvi korak je da odrediš svoj tip i ton kože. Uzmi u obzir imaš li tamnu ili svijetlu kožu, a kada govorimo o tonu, pronađi se u jednoj od tri osnovne skupine - hladniji, topliji ili neutralan tip kože. Ako na prvu nisi sigurna kojoj grupi pradaš, najlakše ćeš ga odrediti tako da pogledaš svoje vene - ako su one zelenkastije, tvoj ton je vjerojatno topliji. Hladan ton kože uglavnom će imati plavkaste ili ljubičaste vene, dok će neutralan ton imati slabo vidljive vene u gotovo istoj boji kao što je koža.

 

Odabir boje plemenitog metala

Ako si toplijeg tona, preplanula ili imaš prirodno tamniju boju kože, prava si sretnica kada je u pitanju izbor nakita - svaka boja izgledat će odlično na tvojoj koži! Međutim, što je koža tamnija to zlatne nijanse bolje dolaze do izražaja, pa predlažemo da uz klasično srebro, isprobaš žutu pozlatu ili se čak poigraš kombinacijom više boja. Hladnom tipu kože predlažemo srebro i bijelo zlato. Za sve vas svijetle kože s crvenkastom nijansom predlažemo nježno srebro ili žutu boju, jer bi rose gold pozlata mogla pretjerano naglasiti crvenu nijansu. Ukoliko je ton kože žućkast, rose bi mogao biti idealan izbor koji će se divno slagati s tom nijansom kože.

Nakon što si pronašla svoju savršenu boju nakita, predlažemo da se poigraš i drugim bojama, ali i da eksperimentiraš kombinacijama. Šalji nam svoja iskustva i stilove i podijeli s nama svoju modnu priču!

 

PRONAĐI SVOJU BOJU

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.