Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Tips & tricks Profesionalno bušenje ušiju
Tips & tricks

Profesionalno bušenje ušiju

Tips & tricks Silver, rose ili gold nakit: Savjeti za savršen izbor prema tipu kože
Profesionalno bušenje ušiju
Tips & tricks Odabir veličine ogrlice i narukvice

Najsigurnija i najnježnija metoda

Inverness je američka tvrtka koja je prva omogućila sigurno i u potpunosti higijensko bušenje ušiju. Do pojave novih inovacija uši su se bušile na razne, često bolne i nehigijenske načine te kod kuće uz pomoć igle i leda ili kod liječnika, pištoljem za bušenje ušiju. Inverness je ponudio jedinstven i potpuno higijenski sistem bušenja ušiju koji pruža gotovo bezbolno i potpuno nježno iskustvo. 

Svojstva naših medicinskih naušnica

U Argentumu se za bušenje ušiju koriste izuzetno tanke iglice za najnježnije bušenje. Potpuno zatvorene i sterilne medicinske naušnice ‘Safety back’ sistem – čepić za zaštitu od ispadanja, zbog čijeg je oblika, oštar vrh medicinske naušnice u potpunosti izoliran, te ne dopušta prečvrsto prijanjanje uz uho što pridonosi bržem i bezbolnijem zacjeljivanju.

Sigurno bušenje ušiju

‘’Inverness’’ je jedino bušenje uha koje se odvija u posve zaštićenim uvjetima i sterilnim spremištima koje štiti proces bušenja od svih mogućih izlaganja vanjskim utjecajima prije samog bušenja. Invernessov instrument za bušenje ušiju je izrazito tih, što je od posebne važnosti za najmlađe, stoga odlazak na bušenje ušiju može proći bez stresa za dijete i roditelje. 

Educirani smo za najbolje i najnježnije iskustvo bušenja ušiju

Ljubazne i educirane djelatnice u Argentumu pružit će vam uslugu nakon koje će osmijeh krasiti lice vašeg djeteta, a vi ćete biti mirni i sigurni. Najhrabriji mališani dobit će diplomu za hrabrost kao uspomenu na taj posebni trenutak.

Nakon svih ovih informacija, vjerujemo da ćete ubrzo posjetiti vama najbližu Argentum srebrnarnicu i izabrati za sebe i svoje najdraže jedan od čak 24 modela u bogatoj ponudi Inverness medicinskih naušnica.

Što trebate znati o zacjeljivanju?

Besplatno preuzmite naš vodič sa savjetima koji će vam pomoći kroz period zacjeljivanja.

POGLEDAJ VODIČ