Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Style & smile SAND Collection - istakni svoj životni sjaj
Style & smile

SAND Collection - istakni svoj životni sjaj

Style & smile Pamela Smoljanić: Nakit 101
SAND Collection - istakni svoj životni sjaj
Style & smile Honest Bracelets - iskreno, ovo je naš novi hit

Naša nova kolekcija SAND dostojna je božica. Osmislili smo ju kako bi istaknuli prirodu žene - snažnu, ali nježnu, hirovitu ali dostojanstvenu...

Sand kolekcija se sastoji od 15 modela naušnica koje dolaze u silver verziji te s 18 kt pozlatom.

Kolekcija je stvorena kako bi istaknula tvoju prirodu, unutarnju ljepotu i pokazala svijetu kako sjaji tvoja osobnost. Svaki model nosi naziv jedne svjetske pustinje koja je nadahnula Sand dizajn, pa tako možete nositi Sonoru

Izaberi par koji će pričati tvoju priču i isticati tvoj unutarnji sjaj ⋒ Be our Sand Goddess ⋒

KUPI SAND NAUŠNICE

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.