Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Style & smile Pamela Smoljanić: Nakit 101
Style & smile

Pamela Smoljanić: Nakit 101

Style & smile Kids Collection - preslatka kolekcija nakita za najmlađe
Pamela Smoljanić: Nakit 101
Style & smile SAND Collection - istakni svoj životni sjaj

Dobar komad nakita spašava baš svaki stajling i baš zato odlučila sam izdvojiti nekoliko “must have” komada nakita koji će ove jeseni voditi glavnu riječ na modnoj sceni.

Nakit 101

U mlađim danima najviše sam voljela gomilati i skupljati svakojakav nakit. Osim što sam ga voljela nositi i igrati se različitim bojama, oblicima i slično, uveseljavao me taj kutak u sobi u kojem je taj nakit bio izložen.  Ta šarena svaštara uvijek mi je bila posebno draga. 

Danas, sigurno 15 godina kasnije i nije se puno toga promijenilo. Osim što umjesto jeftinog, trendovskog nakita sada radije kupujem manje ali kvalitetnije. 

Primijetila sam kako svoje omiljene komade nakita nosim iz sezone u sezonu, a upravo on, svakoj naizgled bazičnoj odjevnoj kombinaciji daje taj poseban štih. 

Po mom mišljenju, dobar komad nakita spašava baš svaki stajling i baš zato odlučila sam izdvojiti nekoliko “must have” komada nakita koji će ove jeseni voditi glavnu riječ na modnoj sceni.
 

Zlatni ringovi

“Ringovi” su oblik naušnica koje smo svi barem jednom nosili. Bez obzira na to birate li veće ili manje modele, one nešto tanje ili deblje  riječ je o bezvremenskom komadu koji će uvijek biti u trendu. Moj su favorit manji ali deblji ringovi koji daju “ono nešto” svakom outfit bez obzira na godišnje doba.

Mješavina metala

Uvijek “kontroverzna” tema meni je osobno i najdraža. Obožavam nizati ogrlice ili prstenje različitog metala pogotovo kada nosim neki jednostavniji jednobojni outfit.  Jedino na što pazim jest da su model i stil nakita kojeg kombiniram slični, a za nijanse ne brinem previše. Uostalom, pravila su tu da se krše!

 

Statement naušnice

Za bilo kakvu posebnu priliku uvijek biram veće statement naušnice. Kosa svezana u nisku laganu punđu ili visoki rep i elegantne naušnice pun su pogodak.

 Ja zbog  svoje tamnije puti i kose većinom biram pozlaćeni nakit, no u ovom slučaju najbitniji mi je model. U posljednje vrijeme za oko mi je posebno zapeo model Sand Atacama koji podigne baš svaki outfit i jednako dobro izgleda na dnevne i večernje kombinacije. 

 

 

Više je više

Minimalizam volim samo u teoriji. Pogotovo zimi. Zimi je moda puno tmurnija i dosadnija, nosimo puno tamnih boja i većinu zime provedemo u kaputu i jakni. Baš zato mislim da je zima idealno godišnje doba za igranje s nakitom. Obična crna dolčevita i traperice  su outfit koji većina nas ima doma. Ali tom naizgled jednostavnom outfitu  možemo dati posve novu dimenziju i izgled samo ako nanižemo  nekoliko statement ogrlica na nju. Uz crveni ruž, i  statement prsten poput ovoga –

POGLEDAJ NAKIT

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.