Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Style & smile Kids Collection - preslatka kolekcija nakita za najmlađe
Style & smile

Kids Collection - preslatka kolekcija nakita za najmlađe

Style & smile Argentum ljubav: Omiljeni detalj svake kolekcije
Kids Collection - preslatka kolekcija nakita za najmlađe
Style & smile Pamela Smoljanić: Nakit 101

Argentumova linija Kids Collection posvećena je djeci, a srebrne narukvice, naušnice i prstenje s raznobojnim motivima stavit će osmijeh na dječja lica, ali i one malo starije koji vole svoje outfite upotpuniti razigranim detaljima.

Nova, neodoljiva kolekcija u Argentumu

Stilizirane modne kombinacije s modnih pista odavno su se preselile i u dječje ormare, a maštovitosti ne nedostaje ni kad je riječ o modnim dodacima. Nova Argentumova linija Kids Collection posvećena je djeci, a srebrne narukvice, naušnice i prstenje s raznobojnim motivima stavit će osmijeh na dječja lica, ali i one malo starije koji vole svoje outfite upotpuniti razigranim detaljima.

 

POGLEDAJ DJEČJI NAKIT

 

ZAIGRANOST BOJA I MOTIVA

Preslatki oblici i vesele boje, opis je kolekcije za djecu pa se tako u našoj ponudi nalaze motivi iz životinjskog svijeta kao što su slonić, hobotnica, leptir, patkica te uvijek nezaobilazna bubamara.

Osim spomenutih, tu su motivi jagode, trešnje, djeteline, anđelčići, motori, auti i mnogi drugi neodoljivi oblici, idealni kao poklon - od rođendana pa do posebnih prigoda. U kolekciji možeš pronaći i narukvice s pločicom na koju se može ugravirati slovo, ime, datum ili nešto drugo po želji  te na taj način svom poklonu dati dodatni, personalizirani ‘touch’.

SIGURNO I NJEŽNO BUŠENJE UŠIJU

Želiš djetetu kupiti naušnice iz nove Argentumove kolekcije, a nema probušene uši? Nema brige, u našim poslovnicama nudimo profesionalno i sigurno bušenje ušiju američkim Inverness instrumentom koji je izrazito tih i sterilan. Ljubazne i educirane djelatnice u Argentumu pružit će uslugu nakon koje će osmijeh krasiti lice svakog djeteta, a roditelji će biti mirni i sigurni. Najhrabriji mališani dobit će diplomu za hrabrost kao uspomenu na taj posebni trenutak. 

Više o sigurnom bušenju ušiju pročitaj u našem blogu Profesionalno bušenje ušiju.
 

POGLEDAJ DJEČJI NAKIT