Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Style & smile Honest Bracelets - iskreno, ovo je naš novi hit
Style & smile

Honest Bracelets - iskreno, ovo je naš novi hit

Style & smile SAND Collection - istakni svoj životni sjaj
Honest Bracelets - iskreno, ovo je naš novi hit

Honest bracelets su narukvice koje pričaju iskrene i šarmantne priče.

Izrađuju se u Hrvatskoj iskusnim rukama naših majstora zlatara koji narukvice rade od najfinijeg srebra - rodiniranog ili u 18 karatnoj pozlati. Svaki privjesak nosi posebnu priču, a osim toga su stvarno cool. We are honest.

Biraj između 10 slatkih motiva u silver verziji ili s 18 karatnom pozlatom, layeraj svoje Honest bracelets, izaberi poklone za prijateljicu, seku, mamu... Nosi jednu, dvije, tri, pet! Kombiniraj boje i motive. Biraj i daruj iskrene i slatke poruke i najvažnije - nosi ih uz osmijeh.

KUPI HONEST BRACELETS

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.