Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 300 kn
Početna Blog i inspiracija Style & smile Argentum ljubav: Omiljeni detalj svake kolekcije
Style & smile

Argentum ljubav

Style & smile SAND Collection - istakni svoj životni sjaj Style & smile Honest Bracelets - iskreno, ovo je naš novi hit

Kada se radi o nakitu, već stotinama godina srce vodi u priči najpopularnijih motiva. Prvi srcoliki nakit za koji znamo da je simbolizirao ljubav potječe još s kraja srednjeg vijeka. Od 15. i 16. stoljeća popularnost srcolikog nakita počela se širiti svuda po svijetu i do danas samo raste. Elegantni oblik, romantična ideja i duboka poruka koju ovaj simbol šalje zaslužni su za njegovu bezvremensku popularnost.

Argentum srce

Kao nepopravljivi romantici, od nastanka Argentuma u svom smo asortimanu imali stotine narukvica, ogrlica, prstena, privjesaka i naušnica s motivom srca. U svakoj našoj kolekciji pronaći ćeš bogat izbor nakita koje ukrašava upravo srce. 
Od decentnih srebrnih ogrlica i narukvica koje odlikuje nježno pletivo i romantični izgled, preko zaigranih narukvica od šarenih perli sa šarmantnim privjescima, do cirkonskih naušnica i mnogih drugih srebrnih (i zlatnih) modnih detalja - kroz iskusne ruke naših majstora zlatara svake godine prolazi obilje srcolikih komada najkvalitetnijeg nakita.

Pokloni ljubav

Bilo da tražiš poklon kao muškarac koji daruje svoju dragu, kći koja kupuje poklon za majku (i obrnuto!) ili tražiš poklon za najbolju prijateljicu - srce je uvijek pun pogodak. Malo što bez riječi govori “volim te” kao nakit u obliku srca, a kada nosimo takav nakit, on nas iz dana u dan podsjeća na ljubav osobe koja nam ga je poklonila. Ovo je omiljeni odabir kada se radi o vjenčanjima, godišnjicama, a pogotovo je popularan kao poklon za Valentinovo. Lako ga je uskladiti s drugim nakitom, a prekrasno upotpunjuje i dnevni i večernji look. Ako već imaš Argentum srcoliki nakit, podijeli s nama svoje fotke na društvenim mrežama uz #ArgentumLjubav i @Argentum, a ako si u potrazi za savršenim novim detaljem, pronađi ga na našem web shopu.

 

ARGENTUM NAKIT