Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Style & smile Argentum ljubav: Omiljeni detalj svake kolekcije
Style & smile

Argentum ljubav

Argentum ljubav
Style & smile Kids Collection - preslatka kolekcija nakita za najmlađe

Kada se radi o nakitu, već stotinama godina srce vodi u priči najpopularnijih motiva. Prvi srcoliki nakit za koji znamo da je simbolizirao ljubav potječe još s kraja srednjeg vijeka. Od 15. i 16. stoljeća popularnost nakita s motivom srca počela se širiti svuda po svijetu i od tada samo raste. Elegantni oblik, romantična ideja i duboka poruka koju ovaj simbol šalje zaslužni su za njegovu bezvremensku popularnost.

Argentum srce

Kao nepopravljivi romantici, od nastanka Argentuma u svom smo asortimanu imali stotine narukvica, ogrlica, prstena, privjesaka i naušnica s motivom srca. U svakoj našoj kolekciji pronaći ćeš bogat izbor nakita koje ukrašava srce. 
U Argentumovom asortimanu možeš pronaći veliki izbor nakita s motivom srca - od decentnih srebrnih ogrlica i narukvica koje odlikuje nježno pletivo i romantični izgled, preko narukvica sa šarmantnim privjescima, do cirkonskih naušnica i mnogih drugih srebrnih modnih detalja.

Argentum ljubav

Reci "volim te" na Argentum način

Malo što bez riječi govori “volim te” kao nakit u obliku srca, a kada nosimo takav nakit, on nas iz dana u dan podsjeća na ljubav osobe koja nam ga je poklonila. Ovo je omiljeni odabir kada se radi o raznim prigodama kao što su godišnjice, rođendani, vjenčanja...Lako ga je uskladiti s drugim nakitom, a prekrasno upotpunjuje i dnevni i večernji look. 

Ako već imaš Argentum nakit s motivom srca ili nekim drugim simbolom ljubavi, podijeli s nama svoje fotke na društvenim mrežama uz #ArgentumLjubav i @argentum_hr, a ako si u potrazi za savršenim novim detaljem, pronađi ga na našem webshopu, u kolekciji Argentum ljubav.

SREBRNA OGRLICA BLISTAVO SRCE

SREBRNA NARUKVICA FULL HEART

ISTRAŽI ARGENTUM LJUBAV KOLEKCIJU