Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Style & smile Argentum ljubav: Omiljeni detalj svake kolekcije
Style & smile

Argentum ljubav

Argentum ljubav
Style & smile Kids Collection - preslatka kolekcija nakita za najmlađe

Kada se radi o nakitu, već stotinama godina srce vodi u priči najpopularnijih motiva. Prvi srcoliki nakit za koji znamo da je simbolizirao ljubav potječe još s kraja srednjeg vijeka. Od 15. i 16. stoljeća popularnost nakita s motivom srca počela se širiti svuda po svijetu i od tada samo raste. Elegantni oblik, romantična ideja i duboka poruka koju ovaj simbol šalje zaslužni su za njegovu bezvremensku popularnost.

Argentum srce

Kao nepopravljivi romantici, od nastanka Argentuma u svom smo asortimanu imali stotine narukvica, ogrlica, prstena, privjesaka i naušnica s motivom srca. U svakoj našoj kolekciji pronaći ćeš bogat izbor nakita koje ukrašava srce. 
U Argentumovom asortimanu možeš pronaći veliki izbor nakita s motivom srca - od decentnih srebrnih ogrlica i narukvica koje odlikuje nježno pletivo i romantični izgled, preko narukvica sa šarmantnim privjescima, do cirkonskih naušnica i mnogih drugih srebrnih modnih detalja.

Argentum ljubav

Reci "volim te" na Argentum način

Malo što bez riječi govori “volim te” kao nakit u obliku srca, a kada nosimo takav nakit, on nas iz dana u dan podsjeća na ljubav osobe koja nam ga je poklonila. Ovo je omiljeni odabir kada se radi o raznim prigodama kao što su godišnjice, rođendani, vjenčanja...Lako ga je uskladiti s drugim nakitom, a prekrasno upotpunjuje i dnevni i večernji look. 

Ako već imaš Argentum nakit s motivom srca ili nekim drugim simbolom ljubavi, podijeli s nama svoje fotke na društvenim mrežama uz #ArgentumLjubav i @argentum_hr, a ako si u potrazi za savršenim novim detaljem, pronađi ga na našem webshopu, u kolekciji Argentum ljubav.

SREBRNA OGRLICA BLISTAVO SRCE

SREBRNA NARUKVICA FULL HEART

ISTRAŽI ARGENTUM LJUBAV KOLEKCIJU

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.