Natrag Filteri
Besplatna dostava do 20.5.'24.
Početna Blog i inspiracija Što pokloniti najboljoj frendici
Blog i inspiracija

Što pokloniti najboljoj frendici

Blog i inspiracija Kako odabrati nakit za maturalnu večer?
Što pokloniti najboljoj frendici
Blog i inspiracija Lu Jakelić je lice naše nove kampanje, a ovo su njezini najdraži komadi nakita

Vaše prijateljstvo nema granica i sve slavite - od rođendana koji se slave mjesec dana do godišnjica prijateljstva. Kroz sve te godine, jednostavno ponestane ideja za poklon i nakon DIY kolaža prijateljstva postavlja se pitanje - što pokloniti prijateljici za rođendan, diplomu, Valentinovo, Dan žena ili bilo koju drugu priliku? Bez brige, tu je naš vodič za poklone koji će tebi dati ideju, a prijateljici donijeti osmijeh na lice.

Mali detalji za ear party

Ear party za birthday party? Zvuči kao super plan! Ako tvoja prijateljica ima više rupica na uhu koje često voli mijenjati i stilizirati, ovakav tip naušnica će joj se sigurno svidjeti. Prema njezinom stilu biraj naušnice s motivom ili cirkonom, a obzirom na njezin ukus, odluči se za pozlatu ili srebrni nakit. Za ljubiteljice minimalizma izdvojili smo naušnice Suza s 18kt pozlatom. Za one koje vole girlie dodatak sjaja tu su naušnice Ružičasti sjaj.

extra imgextra img

Tennis narukvice

Bez obzira na to prati li tvoja prijateljica sport, ove narukvice će joj se sigurno svidjeti. Nema te osobe koja ne želi barem jednu tennis narukvicu u svojoj kolekciji, a u Argentumu možeš pronaći sve boje i kombinacije. Ako se ne možeš odlučiti za boju jednostavno uzmi onu koja ima sve moguće boje na sebi, a ako tvoja prijateljica cijeni klasičnije komade izaberi narukvicu s bezbojnim cirkonima.

extra imgextra img

Matching Ti Ami narukvice

Sigurno ne možeš pogriješiti s matching friendship narukvicama. Samo izaberi vašu ili njezinu najdražu boju te simbol koji govori vašem prijateljstvu. Infinity, srce, leptir ili zvijezda mogu biti klasičan izbor dok će žirafa, sidro ili mjesec biti za one koji vole razigranije motive. Osim toga, ovaj nakit možete uvesti kao novu tradiciju vaših poklona i povodom svake sljedeće prilike možete si poklanjati matching narukvice!

extra imgextra img

Ogrlica s njezinim inicijalima

Tko ne voli personalizirani detalj u svojoj kolekciji nakita? I ovaj poklon može postati matching ako izabereš jednu ogrlicu za sebe, a poseban detalj možeš dodati ako ugraviraš poruku na ogrlicu. Datum vaše godišnjice prijateljstva ili kratka interna šala - sve to može dodati poklonu poseban touch.

extra imgextra img

Izaberi poklon za svoju bestie i pokaži joj koliko ti znači, što god izabrala, sigurno ćeš joj izmamiti osmijeh na lice!

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.