Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Razveseli one koji ti najviše znače i uživajte u zajedničkim uspomenama
Blog i inspiracija

Razveseli one koji ti najviše znače i uživajte u zajedničkim uspomenama

Blog i inspiracija Trendi nakit u kojem ćeš uživati
Razveseli one koji ti najviše znače i uživajte u zajedničkim uspomenama
Blog i inspiracija Modni trendovi koje ćeš ispuniti uz Ti Ami narukvice

Sve je više prilika koje želiš proslaviti i obilježiti darom. I bez obzira koja je to točno prilika, svi uživamo u onom osjećaju kada vidimo neku sitnicu i ona nas podsjeti na zajednički proživljeni trenutak. Zato takve detalje treba birati pažljivo, kako bi u njima mogla uživati i ti, ali najviše osoba kojoj si poklonila taj dar. 

Sigurno možeš sama najbolje procijeniti što će razveseliti one koje voliš. Ako je posebna prilika, onda je najbolje da takav nakit i izabereš. To može biti nježna ogrlica s trendi biserima i decentnim motivom, a može biti i narukvica koju će ta osoba lagano uklopiti u svoj stil. Kada je riječ o narukvicama, tri su jednostavna pitanja na koja je dobro znati odgovor. Nosi li osoba kojoj poklanjaš narukvicu, perle ili privjeske? Ako ne voli perle, nosi li cirkone? Kod biranja čvrste narukvice, hoćeš li izabrati onu deblju ili tanju? Izabereš li tanju, layering je must have, dok je uz deblju narukvicu bolje nositi sat. Ukoliko si se odlučila pokloniti narukvicu s kojom ćeš igrati na sigurno, biraj narukvicu u obliku lanca.

extra imgextra img

Kada želiš pokloniti efektniji nakit, izaberi ogrlicu s većim privjescima koja će svakako upotpuniti styling, ali i otvoriti priliku za stiliziranje uz druge ogrlice i lančiće. Takav nakit može biti i super izbor ako osoba koja će ga nositi, voli skupljati razne privjeske i motive.

extra imgextra img

Odlučila si pokloniti naušnice? Sve nam je jasno! S naušnicama ne možeš pogriješiti veličinu, a i toliko ih je zabavno uklapati u outfite! Naš prijedlog su definitivno naušnice raznih dužina u obliku lanaca, a uz dobar izbor ear cuffa, možeš razveseliti i nekog tko nema probušene uši.

Darivanje nosi posebno veselje, a naročito volimo onaj trenutak kada naš dar razveseli drugu osobu. Zato se nemoj brinuti kakav dar ćeš izabrati jer on će vas sigurno dovesti do uživanja u zajedničkim uspomenama!

RAZVESELI POKLONOM

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.