Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Poznata hrvatska influencerica lice je naše nove kampanje
Blog i inspiracija

Poznata hrvatska influencerica lice je naše nove kampanje

Blog i inspiracija Što je bolje od jednog komada nakita?
Poznata hrvatska influencerica lice je naše nove kampanje
Blog i inspiracija Oboji jesen nakitom - nova jesenska kampanja

Poznata hrvatska influencerica Jelena Marinović lice je naše nove kampanje Oboji jesen nakitom u kojoj te pozivamo da svoje dnevne outfite razvedriš neočekivanim izborom nakita. Jelenu smo pratili kroz jedan njezin uobičajeni dan gdje nam je pripremila nekoliko stilističkih ideja kako nositi street style outfite ovu jesen.

Glavni komadi su tenis narukvice i ogrlice

Ni jesen ne može proći bez malo sjaja, ali ovaj put u više nizova. Tenis narukvice doživjele su svoj veliki povratak, a prate ih i tenis ogrlice. Sjajno izgledaju kada se layeraju, a po novom nosimo ih i u dnevnim outfitima, ne samo u večernjim izlascima.

extra imgextra img

Ove naušnice ste svi jedva čekali

Popularne naušnice osvojile su modnu scenu ove godine, a mi svoje favorite imamo u srebrnoj i pozlaćenoj verziji. Idealne su za streestyle kombinacije, ali rado ih kombiniramo i u party outfitima.

extra imgextra img

Koliko layeringa je previše?

Naš odgovor je - nikada ne možeš imati previše stackinga ili layeringa. Nakit izgleda više cool ako ga nosiš u slojevima i to se odnosi i na prstenje, narukvice, ogrlice, ali i naušnice. Jelenini outfitit prava su inspiracija kako kombinirati više komada nakita, a da pritom sve ne bude too much.

extra imgextra img

 

ISTRAŽI NOVI NAKIT U PONUDI