Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Poljubac, poklon, osmijeh - i tako u krug!
Blog i inspiracija

Poljubac, poklon, osmijeh - i tako u krug!

Blog i inspiracija Božićna lista poklona koju ćeš poželjeti slati dalje
Poljubac, poklon, osmijeh - i tako u krug!
Blog i inspiracija Vodič kako pravilno layerati nakit

Prvo ide poljubac, onda poklon i za zahvalu dobiješ osmijeh kao potvrdu da si sjajno izabrala svoj poklon. Upravo ta radost darivanja je glavna poruka naše božićne kampanje Šalji dalje! I tako krug!

Kćer koja je s osmijehom birala svoj poklon za mamu, dečko koji pogodio s nakitom za svoju curu ili prijateljice koje su si možda i šapnule svoje božićne želje glavni su likovi naše božićne kampanje i vjerujemo kako ćeš se sa svima njima lako poistovjetiti. 

extra imgextra img

Mala ili malo veća kutijica za nakit koja krije u sebi iznenađenje prava je božićna misterija na koju će svi reagirati s – osmijehom! 

Ako je tvoja božićna lista spremna i polako tražiš što ćeš pokloniti onima koje voliš najviše, pogledaj što smo ti pripremili na našem webshopu i u poslovnici! Nakit koji svjetluca pod božićnim lampicama ili sat za njega samo su neki od naših prijedloga. U Argentumu ćeš pronaći poklone koji će izmamiti osmijeh svima - od bake do najmlađe sestre.

extra imgextra img

A jednom kada božićno šarenilo zamijenimo novogodišnjim party raspoloženjem, pogledaj našu ponudu trendi nakita poput popularnih naušnica ili tenis narukvica i ogrlica. Zbog njih ćeš svoju radost slati dalje kroz cijelu godinu!

Sve ovo i još puno više čeka te kroz cijeli prosinac, a sve što smo ti pripremili pogledaj na našim društvenim mrežama ili webshopu.

 

POKLONI KOJE ĆEŠ SLATI DALJE