Natrag Filteri
Besplatna dostava do 20.5.'24.
Početna Blog i inspiracija Pokloni osmijeh Vodič za najbolje poklone: Misija matura
Pokloni osmijeh

Vodič za najbolje poklone - misija matura

Pokloni osmijeh Vodič za najbolje poklone: Misija diploma
Vodič za najbolje poklone: Misija matura
Pokloni osmijeh Vodič za najbolje poklone: Misija diploma

Što pokloniti maturantima i maturanticama

Nepogrešiv odabir poklona za maturante

Matura djevojaka i mladića koje volite se bliži i vi ste u potrazi za poklonom koji će im razvući osmijeh na lice. Na taj dan maturanti prestaju biti srednjoškolci i postaju individue sa snovima, nadama i željama kako promijeniti svijet. Za takav poseban trenutak, želite mladoj osobi pokazati da je spremna zakoračiti u svijet odraslih i pokloniti joj uspomenu trajne vrijednosti. Argentum ima poklon za svaku životnu prigodu, pa tako i za ovaj veliki dan maturanata i maturantica.

Za njega birajte sat, zlatnik ili srebrnjak

Kako odabrati poklon za maturante koji će biti ujedno biti prikladan i koristan za period života koji ih čeka nakon mature? To ćete najbolje postići poklonom u obliku muškog modernog sata iz širokog asortimana svjetskih brandova u Argentumu. Pronađite sat koji će dječaka pretvoriti u muškarca i postati njegov vlastiti kompas za budućnost. Birajte između elegantnih, klasičnih, sportskih i avanturističkih satova koji će ujedno reflektirati karakter njegovog vlasnika. Među sportskim urarskim brandovima ističu se Sector, Quantum, Slazenger i Maserati koji koketira sa sportskom elegancijom, dok od klasničnih modela prednjači Cerruti 1881.

Osim satova, Argentum ima riznicu zlatnika i dukata temeljenih na hrvatskoj kulturi koji se poklanjaju za važne životne prigode. Odaberite plemenitu kovinu, gramažu, motiv ili naručite gravuru prema vašoj viziji - posvetite kovanicu maturantu i poklonite mu vrijednu personaliziranu uspomenu. Budite kreativni! "Slijedi svoje želje. Ivanu od <3. 15.05.2021."         

Za nju nakit kojeg svaka djevojka želi

Za maturantice zadatak je još jednostavniji. Pred njima je maturalna večer na kojoj svaka djevojka želi zablistati i osjećati se kao princeza. Upotpunite njihove maturalne haljine nakitom koji je postao najtraženiji modni dodatak Hrvatica, a riječ je o hrvatskom tradicijskom nakitu. Za svoju posebnu večer, djevojke mogu nositi nakit koji na moderan i jedinstven način reprezentira narodnu i kulturnu baštinu. Od naušnica najpoželjnije su Konavoske naušnice koje se vežu za romantični dubrovački kraj gdje su se darivale za zaruke i uoči vjenčanja obogaćene biserjem. Šibenski botuni nagrađivani su tradicijski suvenir, a dolaze u raznim varijacijama - naušnicama, ogrlicama i prstenju.

Botuni su ponos šibenskog kraja jer su se u povijesti nosili na vojnim odorama te ih je nosio čak i hrvatski ban Petar Zrinski, a danas su postali omiljeni ženski modni dodatak s modernim preokretom. Jedne od najljepših tradicijskih naušnica zovu se Rećine - izgledom podsjećaju na polumjesec ili cvijet, a mogu ih krasiti koralji ili biseri. Postoji još mnogo tradicijskih dragulja - istražite kolekciju i odaberite komadić hrvatske povijesti pretočen u ukras s kojim će svaka maturantica zablistati na svom prvom svečanom balu.

HERITAGE COLLECTION - TRADICIJSKI NAKIT