Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Pokloni osmijeh Vodič za najbolje poklone: Misija diploma
Pokloni osmijeh

Vodič za najbolje poklone - misija diploma

Pokloni osmijeh Vodič za najbolje poklone: Misija matura
Vodič za najbolje poklone: Misija diploma
Pokloni osmijeh Vodič za najbolje poklone: Misija matura

Što pokloniti za diplomu?

Za poseban dan, poseban poklon

Nema veće sreće za studente od trenutka kada završi i posljednji ispit. Kako bi službeno priveli svoje studentsko putovanje kraju, čeka ih svečanost dodjele diplome – promocija. Taj iznimni dan obilježe najljepši buketi cvijeća, bacanje kapa i preobražaj studenta u akademskog građanina. Ako ste pozvani na promociju i tražite poklon koji je kvalitetan, prigodan i povrh svega koji će biti dugovječna uspomena na taj poseban dan, imamo nekoliko savjeta za vas.

Što svaka žena želi

Kada je u pitanju darivanje ženske osobe, postoji par univerzalnih prijedloga poklona s kojima ne možete pogriješiti: nakit, nakit i nakit.

Ili ženski sat.

Možete birati između naušnica, narukvica, ogrlica u klasičnoj, modernoj ili tradicijskoj izvedbi. Čak i ako vaša draga osoba ne nosi svakodnevno modne dodatke, uvijek će imati lijepi komad nakita koji će nositi za posebne prilike – možda čak za prvi posao! Ako se odlučite za ženski sat, to je odlična opcija za djevojke koje teže praktičnosti i funkcionalnim modnim dodacima. Uz to što nakon diplome više ne postoji skriveni bonus akademskog kašnjenja, sat je izvrstan putokaz za sve buduće obaveze koje život nosi. Argentum u svojoj ponudi nudi satove francuskog branda Oui & Me koji je nastao suradnjom influencerice Stephanie i grafičke dizajnerice Jessice. Oui & Me satovi su eco-friendly, napravljeni od recikliranih materijala, a ističu se svojim unikatnim dizajnom. Od mladenačkih i ženstvenih modela koje će oduševiti svaku djevojku, ističe se i brand Girl Only.

Muški sat za diplomu 

Muška publika nije zakinuta za lijepe i sjajne poklone jer Argentum u svojoj ponudi ima muški nakit, manžete, igle za kravatu i druge detalje koje čine razliku između muškarca i gospodina. Osim toga, imamo tri-u-jedan prijedlog za muškarce - muški sat kao najbolji poklon koji će usrećiti sve ljubitelje satova i one koji će to tek postati. Sat je funkcionalan, praktičan i neizostavan za svakog mladog muškarca.

Bio on ekonomist, pravnik, sportaš ili astronaut, jedno je sigurno - trebat će biti odgovoran. U širokom asortimanu brandova, odaberite onaj koji će najviše reći o svome vlasniku. Ako se bavi sportom profesionalno ili u slobodno vrijeme, birajte modele satova s tehničkim karaktiristikama za avanturiste, pustolove i sportaše poput branda Sector ili Quantum. Ako je uglađen, zna nositi poslovni stil i voli lijepe stvari, tada je siguran poklon sat brandova Belmond i Chronostar, dok su satovi branda Maserati najbolje rješenje za sve one koji maštaju o brzim automobilima i snažnim motorima. 

ARGENTUM SATOVI