Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Pokloni osmijeh Pokloni osmijeh uz Argentum
Pokloni osmijeh

Pokloni osmijeh uz Argentum

Pokloni osmijeh Izmami osmijeh za Valentinovo
Pokloni osmijeh uz Argentum
Pokloni osmijeh Najčešće greške muškaraca kod kupovine nakita & savjeti kako ih izbjeći

Razveseli dragu osobu i kada ne možeš biti s njom

Svake godine blagdani su vrijeme kada se družimo s obitelji i prijateljima, kada se veselimo i slavimo zajedno. 

Za vrijeme blagdana bake i mame sa svojim kćerima i unukama peku kolače, obitelji zajedno kite bor, djeca se igraju, a malo odrasliji planiraju zajednička zimska putovanja i druženja.

Ove godine, da bi zaštitili svoje najmilije, a pogotovo starije članove, mnoge će obitelji, nažalost, ostati razdvojene. 

Kako bismo vam pomogli da razveselite drage ljudi s kojima se nećete vidjeti, osmislili smo blagdanski recept za pokloniti osmijeh: preko Argentum webshopa možete izabrati poklončić koji ćemo, uz personaliziranu porukicu, poslati direktno na adresu osobe koju darujete!

Porukicu koju želite poslati uz paketić samo upišite u napomeni narudžbe, prilikom popunjavanja podataka za dostavu.

Što pokloniti?

Bilo da tražite nešto za mamu, seku, prijateljicu, dečka ili curu, ili možda dječji nakit, na našem webshopu naći ćete idealni poklončić koji će bez sumnje razvući veliki osmijeh na njihova lica!

Na našem webshopu pod rubrikom POKLONI i KOLEKCIJE možete pronaći prijedloge naših stilista, a posebno za ove blagdane osmisliti smo i dva nova poklon seta, s kojima štedite novac dok poklanjate neodoljiv komplet cirkonskih ogrlica i naušnica.

Do 26.12. dio asortimana srebrnog nakita pronađite na -50%, a satove na -30%. :)

Šaljemo svima puno ljubavi u nadi i vjeri da ćemo se uskoro svi ponovno družiti kao prije!

 

PRONAĐI SAVRŠEN POKLON

 

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.