Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Pokloni osmijeh Izmami osmijeh za Valentinovo
Pokloni osmijeh

Izmami osmijeh za Valentinovo

Pokloni osmijeh 5 razloga zašto je nakit idealan dar
Izmami osmijeh za Valentinovo
Pokloni osmijeh Pokloni osmijeh uz Argentum

Najljepše što nekome možemo pokloniti je osmijeh. A kada uz osmijeh zasjaji i srebrna Argentum sitnica, imaš idealan recept za sretno Valentinovo! :)

Što pokloniti curama?

Za sve vas koji želite pokloniti nešto lijepo jednoj posebnoj curi, naši su stilisti pripremili odabir idealnih valentinovskih poklončića. Srcoliki nakit uvijek je romantičan odabir, jer nježno govori da vam je stalo. Osim toga, srce je daleko najbiraniji motiv nakita, pa možete biti mirni da niste pogriješili! Srcolike i ostale izabrane naušnice, ogrlice, narukvice i prstene pogledaj ovdje.

Poklon set za zaljubljene

Naš as u rukavu ovog Valentinova svjetlucavi je LOVE SET u kojem dolazi komplet srebrnih naušnica i ženstvene srebrne narukvice.
Pogledaj cijelu kategoriju Pokloni 

Što pokloniti dečkima?

Za muškarce izdvajamo najbolje satove svjetskih brandova Belmond, Quantum, Chronostar, Sector, Maserati, Trussardi i Slazenger. Satovi su trenutno na -40% i -60% pa je ovo super prilika da ga usrećiš. Ako nisi baš 100% koji sat odabrati, predlažemo da se posavjetuješ s njegovim prijateljem!

A ako ne možeš biti s dragom osobom na Valentinovo?

Ne brini, preko Argentum webshopa možeš izabrati poklončić koji ćemo, uz personaliziranu porukicu, poslati direktno na adresu osobe koju daruješ! Porukicu koju želiš poslati uz paketić samo upiši u napomeni narudžbe, prilikom popunjavanja podataka za dostavu.

 

ODABERI POKLON

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.