Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Pokloni osmijeh 5 razloga zašto je nakit idealan dar
Pokloni osmijeh

5 razloga zašto je nakit idealan dar

5 razloga zašto je nakit idealan dar
Pokloni osmijeh Izmami osmijeh za Valentinovo

Svake se godine po nekoliko puta susrećemo s problemom kupovine poklona - pokloni za rođendane, Božić, godišnjice i druge lijepe prilike znaju zadavati probleme oko odabira. Ponekad točno znamo što želimo darovati dragoj osobi, ali kada to nije slučaj uvijek možeš ići na sigurno i ugodno iznenaditi nakitom. U nastavku donosimo nekoliko razloga zašto s nakitom ne možeš pogriješiti.

1. Emocionalna vrijednost

Jedan od najboljih razloga zašto kupiti nakit je upravo činjenica da on nosi veliku emocionalnu vrijednost, a koja s godinama sve više raste. Nakit nosimo na svom tijelu - na koži, što ga čini sentimentalnim dodatkom koji nas nježno podsjeća na dragu osobu koja nam ga je darovala. Njega često dobivamo i darujemo za posebne prilike pa nas onda podsjeća i na te sretne trenutke - od rođendana preko životnih uspjeha do velikih i malih sretnih događaja. Ako poklonom želiš dragoj osobi reći da ju voliš i biti uz nju svaki put kad nosi poklonjeni sjajni komadić - ovo je najbolji odabir. Dodatni touch emocija koje će trajati zauvijek možeš postići decentnim personaliziranim gravurama.

2. Poklon koji traje

Mnogi darovi koje smo kroz život dobili s vremenom se zagube i zaboravimo na njih. Nakit od plemenitih metala je nešto što ne samo da može trajati cijeli život (i tako podsjećati na osobu koja ga je darovala), već se može i prenositi s generacije na generaciju i postati dio obiteljske vrijednosti i tradicije. Na taj način ono postaje bezvremenskim nasljeđem koje će uz malo ljubavi i brige možda nositi i djeca i unuci osobe kojoj ga poklanjamo. Ovdje možeš provjeriti kako se pravilno brinuti o nakitu kako bi mnogo godina zadržao svoj početni sjaj.

 

3. Estetska vrijednost

Srebrne i zlatne detalje obožavamo nositi jer su vizualno privlačni - svjetlucavi, lijepo oblikovani i neodoljivi. Dobar komad nakita podići će svaki odjevni odabir i pomoći nam da sjajimo zbog čega ćemo se osjećati dobro. Svi vole dobiti nešto lijepo pa je to još jedan razlog zašto je pun pogodak darovati nakit. U slučaju nesigurnosti u ukus osobe koju darujemo, Argentum poklon bon odlično je rješenje. Još jedan prijedlog za sve je da dragu osobu odvedete u svjetlucavi shopping - na taj će si način odabrati ono što želi, a dobiti ćete i priliku za provođenje zajedničkog vremena.

4. Za različite budžete

U Argentumovoj ponudi možeš pronaći nakit za svaku priliku, ali i svaki džep - od skupljih komada pa do predivnih komadića nakita kojima ćeš oduševiti slavljenika, a na koje nećeš potrošiti bogatstvo. Razvrstali smo nakit prema različitim prigodama za slavlje, a naš odabir možeš pogledati ovdje.

5. WOW efekt

Još jedan odličan razlog za odlučiti se za nakit je ona “WOW” reakcija koju dobijemo kad se otvori kutijica i kad se osoba razveseli prekrasnoj novoj narukvici, satu, ogrlici, naušnicama ili drugom srebrnom i zlatnom dodatku. Bilo da se radi o nekom starije ili mlađe dobi, ženi ili muškarcu, svi vole dobiti poklon trajne vrijednosti odabran s ljubavlju.

PRONAĐI SAVRŠEN POKLON