Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Pokloni osmijeh 5 razloga zašto je nakit idealan dar
Pokloni osmijeh

5 razloga zašto je nakit idealan dar

5 razloga zašto je nakit idealan dar
Pokloni osmijeh Izmami osmijeh za Valentinovo

Svake se godine po nekoliko puta susrećemo s problemom kupovine poklona - pokloni za rođendane, Božić, godišnjice i druge lijepe prilike znaju zadavati probleme oko odabira. Ponekad točno znamo što želimo darovati dragoj osobi, ali kada to nije slučaj uvijek možeš ići na sigurno i ugodno iznenaditi nakitom. U nastavku donosimo nekoliko razloga zašto s nakitom ne možeš pogriješiti.

1. Emocionalna vrijednost

Jedan od najboljih razloga zašto kupiti nakit je upravo činjenica da on nosi veliku emocionalnu vrijednost, a koja s godinama sve više raste. Nakit nosimo na svom tijelu - na koži, što ga čini sentimentalnim dodatkom koji nas nježno podsjeća na dragu osobu koja nam ga je darovala. Njega često dobivamo i darujemo za posebne prilike pa nas onda podsjeća i na te sretne trenutke - od rođendana preko životnih uspjeha do velikih i malih sretnih događaja. Ako poklonom želiš dragoj osobi reći da ju voliš i biti uz nju svaki put kad nosi poklonjeni sjajni komadić - ovo je najbolji odabir. Dodatni touch emocija koje će trajati zauvijek možeš postići decentnim personaliziranim gravurama.

2. Poklon koji traje

Mnogi darovi koje smo kroz život dobili s vremenom se zagube i zaboravimo na njih. Nakit od plemenitih metala je nešto što ne samo da može trajati cijeli život (i tako podsjećati na osobu koja ga je darovala), već se može i prenositi s generacije na generaciju i postati dio obiteljske vrijednosti i tradicije. Na taj način ono postaje bezvremenskim nasljeđem koje će uz malo ljubavi i brige možda nositi i djeca i unuci osobe kojoj ga poklanjamo. Ovdje možeš provjeriti kako se pravilno brinuti o nakitu kako bi mnogo godina zadržao svoj početni sjaj.

 

3. Estetska vrijednost

Srebrne i zlatne detalje obožavamo nositi jer su vizualno privlačni - svjetlucavi, lijepo oblikovani i neodoljivi. Dobar komad nakita podići će svaki odjevni odabir i pomoći nam da sjajimo zbog čega ćemo se osjećati dobro. Svi vole dobiti nešto lijepo pa je to još jedan razlog zašto je pun pogodak darovati nakit. U slučaju nesigurnosti u ukus osobe koju darujemo, Argentum poklon bon odlično je rješenje. Još jedan prijedlog za sve je da dragu osobu odvedete u svjetlucavi shopping - na taj će si način odabrati ono što želi, a dobiti ćete i priliku za provođenje zajedničkog vremena.

4. Za različite budžete

U Argentumovoj ponudi možeš pronaći nakit za svaku priliku, ali i svaki džep - od skupljih komada pa do predivnih komadića nakita kojima ćeš oduševiti slavljenika, a na koje nećeš potrošiti bogatstvo. Razvrstali smo nakit prema različitim prigodama za slavlje, a naš odabir možeš pogledati ovdje.

5. WOW efekt

Još jedan odličan razlog za odlučiti se za nakit je ona “WOW” reakcija koju dobijemo kad se otvori kutijica i kad se osoba razveseli prekrasnoj novoj narukvici, satu, ogrlici, naušnicama ili drugom srebrnom i zlatnom dodatku. Bilo da se radi o nekom starije ili mlađe dobi, ženi ili muškarcu, svi vole dobiti poklon trajne vrijednosti odabran s ljubavlju.

PRONAĐI SAVRŠEN POKLON

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.