Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Koji nakit je najbolje izabrati kao poklon za djevojke za krizmu?
Blog i inspiracija

Koji nakit je najbolje izabrati kao poklon za djevojke za krizmu?

Blog i inspiracija Originalni pokloni za kraj školske godine
poklon-za-krizmu
Blog i inspiracija Vodič za poklone: Kako odabrati poklon za dječaka za njegovo krštenje, prvu pričest ili svetu potvrdu

Krizma ili sveta potvrda prilika je kada za djevojke najčešće biramo nakit kao poklon. I dok svatko ima svoj pristup biranju tog dara, svima nam je najveća želja da taj nakit ostane kao uspomena, ali i da ga ona s veseljem nosi. Koji nakit je najbolje izabrati za poklon za krizmu saznajte u ovom blogu, a mi ćemo ti otkriti što možeš izabrati kada želiš pokloniti moderan, a što ćeš izabrati kada želiš pokloniti klasičan nakit.

Vjerski nakit za krizmu - moderan ili klasičan?

Kada biramo poklon, obzirom na samu prigodu, često želimo pokloniti vjerski nakit. Ipak, volimo da je taj nakit nosiv svakodnevno, ali i da je moderniji u svojem dizajnu. U tom slučaju, naš prijedlog su elegantne, ali efektne ogrlice u obliku krunica. Osim ogrlica, takav nakit dostupan je i u varijanti narukvice pa vam predlažemo da složite svoj set koji će ona moći nositi zajedno, ali i odvojeno kada želi kombinirati više modnih detalja.

extra imgextra img

Ako želiš ostati vjerna klasici, neka tvoj dar bude decentan privjesak u obliku križića. Možeš izabrati i prsten koji je u obliku križića, ali za takav dar provjeri veličinu prstena djevojke obzirom da u toj dobi još uvijek nose manje veličine. Privjesak anđela je također divan dar za krizmanice, jednako efektan, ali i suptilan.

extra imgextra img

Kako personalizirati svoj poklon?

Ako želiš da poklon bude personaliziran i da nosi tvoju poruku, izaberi ogrlicu na čiji privjesak možeš ugravirati kratak citat, datum ili inicijale. Izaberi ogrlicu iz naše Spark Letters kolekcije, odluči se za šarenu ili jednobojnu verziju i osmisli svoju originalnu poruku za graviranje. Osim što će na toj ogrlici biti i privjesak u obliku njezinog početnog imena, krizmnica će tvoju poruku uvijek nositi blizu srca.

extra imgextra img

Koji sat pokloniti?

Sat je klasičan poklon koji često biramo za dečke, ali u našoj ponudi satova možeš pronaći i moderan, ali mladenački sat i za djevojke. Obično u toj dobi preferiraju boje, šljokičaste detalje, ali i satove s metalnim narukvicama. Naša preporuka su satovi brendova kao što su Girl Only ili Oui&Me.

extra imgextra img

Svoj poklon potraži na našem webshopu gdje smo pripremnili za tebe posebnu kategoriju Pokloni za krizmu i pričest. Ako svoj dar želiš pogledati ili isprobati uživo, posjeti našu najbližu poslovnicu gdje će te naše djelatnice savjetovati i pomoći ti pri biranju. Uživaj u biranju dara i neka on pokaže tvoje iskrene želje i emocije!

IZABERI POKLON ZA NJU