Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Pokaži svoj stil
Blog i inspiracija

Pokaži svoj stil

Blog i inspiracija Wishlista Trussardi satovi
Pokaži svoj stil
Blog i inspiracija Ovu sezonu i mi smo u novom izdanju!

I sama znaš da odjećom šalješ određenu poruku, ali modni detalji su ti koji će zaokružiti cijelu priču i pokazati tvoj osobni stil.

Već znaš ovaj scenarij, osmislila si super styling za posao, fakultet ili čak i izlazak, odjenula ga, stala pred ogledalom i... Ništa, baš ništa se nije dogodilo, outfit je bolje izgledao u tvojoj glavi i sada sve nekako djeluje bezlično. Što sad? Treba ti ono nešto za wow efekt? Bez brige, wow efekt se krije u pravim detaljima ili dobrom odabiru nakita.

extra imgextra img

Nakit možeš svrstati u dvije kategorije – ono što baš uvijek nosiš i nikada ne skidaš te nakit koji voliš kombinirati. Uvijek možeš nositi sitne narukvice koje ti odgovaraju uz baš sve i koje eventualno mijenjaš prema godišnjem dobu ili raspoloženju. Nekada si raspoložena za decentan nakit, a nekada ti treba raskošan nakit koji će istaknuti tvoj ukus.

Nakit koji voliš kombinirati vjerojatno je više statement nakit i njega mijenjaš prema tome kako se osjećaš – jedan dan si u pozlati, drugi dan si više basic i nosiš samo srebro. Svi prolazimo kroz takve faze i to je ono što modu čini zabavnom. Takav nakit ćeš izabrat prema svojem outfitu i sigurno nećeš proći nezapaženo.

extra imgextra img

Obje kategorije nakita su ono s čime ćeš ispričati svoju priču i pokazati svoj stil. Ponekad ćeš dobiti kompliment koji će ti popraviti raspoloženje, a ponekad ćeš se osjećati toliko sjajno u toj kombinaciji da će to biti tvoj najveća snaga. Osim toga, jedan nakit ne isključuje drugi, zašto ne bi kombinirala sitne narukvice sa statement naušnicama? Ako ti netko kaže da si je tvoj outfit previše... Izaberi još veće naušnice i izrazi svoj stav!

 

POKAŽI STIL UZ NOVI NAKIT

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.