Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 39,82 € | 300 kn
Blog i inspiracija

Pokaži se - nova kampanja s kojom te želimo pokrenuti

Blog i inspiracija Wishlista Trussardi satovi
Pokaži se
Blog i inspiracija Pokaži svoj stil

S našom novom kampanjom željeli smo te potaknuti da pokažeš svoje pravo lice i da kroz nakit ispričaš priču o sebi - tko si, što voliš i što želiš biti!

Nakit često govori o nama i više od riječi. S njim suptilno i nenametljivo pokazujemo tko smo. To može biti nakit koji smo dobili stvarajući životne uspomene - nakit koji smo nosili na maturalnoj večeri, poklon od roditelja povodom diplome ili dar koji smo dobili od vlastite djece. A ponekad je to nakit koji smo izabrali baš zato što se uklapa u naš osobni stil s kojim želimo poslati poruku. Kada ga nosimo zajedno, nakit priča našu životnu priču koju smo gradili, pokazuje naše životne uspjehe, sve što nas je odredilo i pomoglo nam da postanemo ono što jesmo.

extra imgextra img
Dok smo stvarali ovu kampanju, željeli smo da se u njoj mogu svi prepoznati i povezati. Bez obzira na generaciju, spol ili osobne preferencije. Ono što je svima zajedničko je Argentum u kojem svatko može pronaći nešto za sebe. Snaga i najjednostavnijih modnih detalja je upravo u tome da im mi damo značenje i pokažemo što nam sve oni omogućuju. 
extra imgextra img

Uz takav nakit, mi smo odvažniji, nesputaniji, snalažljivi i pokazujemo svoj stav i snagu koju nosimo u sebi. Sve što nosimo i način na koji to nosimo, autentično je za nas same i odraz je naše jedinstvenosti. Odaberi svoj nakit s kojim želiš ispričati i pokazati svoju priču i pokaži se u svim svojim bojama!

 

ODABERI SVOJ NAKIT