Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 39,82 € | 300 kn
Blog i inspiracija

Pokaži se - nova kampanja s kojom te želimo pokrenuti

Blog i inspiracija Wishlista Trussardi satovi
Pokaži se
Blog i inspiracija Pokaži svoj stil

S našom novom kampanjom željeli smo te potaknuti da pokažeš svoje pravo lice i da kroz nakit ispričaš priču o sebi - tko si, što voliš i što želiš biti!

Nakit često govori o nama i više od riječi. S njim suptilno i nenametljivo pokazujemo tko smo. To može biti nakit koji smo dobili stvarajući životne uspomene - nakit koji smo nosili na maturalnoj večeri, poklon od roditelja povodom diplome ili dar koji smo dobili od vlastite djece. A ponekad je to nakit koji smo izabrali baš zato što se uklapa u naš osobni stil s kojim želimo poslati poruku. Kada ga nosimo zajedno, nakit priča našu životnu priču koju smo gradili, pokazuje naše životne uspjehe, sve što nas je odredilo i pomoglo nam da postanemo ono što jesmo.

extra imgextra img
Dok smo stvarali ovu kampanju, željeli smo da se u njoj mogu svi prepoznati i povezati. Bez obzira na generaciju, spol ili osobne preferencije. Ono što je svima zajedničko je Argentum u kojem svatko može pronaći nešto za sebe. Snaga i najjednostavnijih modnih detalja je upravo u tome da im mi damo značenje i pokažemo što nam sve oni omogućuju. 
extra imgextra img

Uz takav nakit, mi smo odvažniji, nesputaniji, snalažljivi i pokazujemo svoj stav i snagu koju nosimo u sebi. Sve što nosimo i način na koji to nosimo, autentično je za nas same i odraz je naše jedinstvenosti. Odaberi svoj nakit s kojim želiš ispričati i pokazati svoju priču i pokaži se u svim svojim bojama!

 

ODABERI SVOJ NAKIT

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.