Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 39,82 € | 300 kn
Početna Blog i inspiracija Pokaži ljubav uz Argentum nakit
Blog i inspiracija

Vodič: najbolji pokloni za Valentinovo 2023.

Blog i inspiracija Top 5 poklona za dečka povodom Valentinova
Pokaži ljubav uz Argentum nakit
Blog i inspiracija Wishlista Trussardi satovi

Iako se možda čini daleko, Valentinovo samo što nije stiglo! Ovaj dramatični uvod rezervirali smo za sve one koji se vode onom slavnom rečenicom "stignem još". Kako te ne bi iznenadio najromantičniji dan u godini pripremili smo ti vodič zbog kojeg će Valentinovo 2023. biti ono Valentinovo za pamćenje! 

Ogrlice

Najveći klasik svakog Valentinova svakako je nakit s motivom srca! To se nije promijenilo niti ove godine jer osim što taj motiv povezujemo s ljubavlju, on će uvijek izgledati istovremeno slatko i elegantno. Uvijek se možeš još dodatno potruditi pa ugravirati nešto na privjesak kako bi tvoj poklon bio što emotivniji i osobniji. Ti ćeš najbolje znati procijeniti koja je to poruka i što će osobu kojoj poklanjaš najviše dirnuti.

extra imgextra img

Narukvice

Još jedan siguran poklon oko kojeg nećeš morati previše razmišljati. Veličina narukvice gotovo uvijek je univerzalna i odgovara svima, a ako se baš bojiš da ćeš pogriješiti, razmisli o narukvicama koje su na špagici i mogu se podesiti u svojoj veličini.

extra imgextra img

Naušnice

Njih ne moramo previše objašnjavati. Možda su najsigurniji izbor od svih, a naš ultimativni prijedlog su naušnice alke. Osim što baš nikada ne izlaze iz mode, jedan par rijetko kada je dosta. Zbog toga nećeš morati razmišljati ima li ta osoba već slične naušnice, još jedne alke bit će samo sjajan dodatak kolekciji!

extra imgextra img

Prsten

Prsten sa sobom već nosi i određenu težinu posebno kada se poklanja za Valentinovo, tako da dobro razmisli da li je to ispravan izbor. Ako je prsten tvoj must have poklon, onda provjeri naš vodič za veličinu prstena i izaberi onaj koji najviše govori o tvojoj ljubavi. Sjajni cirkon ili detalj u boji - oba izbora izmamit će osmijeh koji priželjkuješ još od prošlog Valentinova. 

extra imgextra img

IZABERI POKLON ZA VALENTINOVO