Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Top pet poklona za Valentinovo za curu
Blog i inspiracija

Top pet poklona za Valentinovo za curu

Blog i inspiracija Znaš li zašto ovaj nakit povezuju s tenisom? Mi ćemo ti otkriti!
Top pet poklona za Valentinovo za curu
Blog i inspiracija Top pet poklona za Valentinovo za dečka

Valentinovo je još malo tu! Ovaj dramatični uvod rezervirali smo za sve one koji se vode onom slavnom rečenicom "stignem još". Kako te ne bi iznenadio najromantičniji dan u godini pripremili smo ti vodič zbog kojeg će ona odletjeti u sedmo nebo čim vidi kutijicu za nakit.

Ogrlice

Najveći klasik svakog Valentinova svakako je nakit s motivom srca! To se nije promijenilo niti ove godine jer osim što taj motiv povezujemo s ljubavlju, on će uvijek izgledati istovremeno slatko i šarmantno. Ako tražiš nešto drugačije, pogledaj naše ogrlice s privjeskom u obliku mašne. Mašne su trend koji je totalno preuzeo internet i modnu scenu te su idealan poklon za curu koja je uvijek in sa svim zadnjim novostima.


extra imgextra img

Narukvice

Još jedan siguran poklon oko kojeg nećeš morati previše razmišljati. Veličina narukvice gotovo uvijek je univerzalna i odgovara svima, a ako se baš bojiš da ćeš pogriješiti, razmisli o Ti Ami narukvicama koje su na špagici i mogu se podesiti u veličini. Još jedan prijedlog su i tennis narukvice u raznim bojama. Odaberi njezinu najdražu boju i razveseli ju s nakitom koji je uvijek in.


extra imgextra img

Naušnice

Njih ne moramo previše objašnjavati. Možda su najsigurniji izbor od svih, a naš ultimativni prijedlog su naušnice s privjeskom ili naušnice u obliku srca. Naušnice s privjeskom će se svidjeti curi koja više nosi alke dok će naušnice u obliku srca biti siguran izbor za one koje vole klasičniji izbor nakita.


extra imgextra img

Prsten

Prsten na Valentinovo često znači samo jedno, a ako su zaruke već iza vas, onda je prsten slatka sitnica s kojom ju podsjećaš da si mislio na nju i ovog Valentinova. Ako još uvijek nisi siguran koja je njezina veličina prstena, biraj prstenje na kojem se veličina jednostavno podesi.

extra imgextra img

Personalizirani nakit

Pokloniti personalizirani nakit za poklon za Valentinovo je uvijek super ideja. Ogrlica s njezinim inicijalima na koju možeš ugravirati svoju poruku sigurno će joj izmamiti osmijeh na lice, a ti ćeš zaslužiti titulu najoriginalnijeg dečko Valentinova 2024. godine.

extra imgextra img

IZABERI POKLON ZA VALENTINOVO