Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Personalizirani nakit koji priča za tebe
Blog i inspiracija

Personalizirani nakit koji priča za tebe

Personalizirani nakit koji priča za tebe
Blog i inspiracija Argentum kutijica koja čuva sve tvoje uspomene

Zamisli da imaš nakit koji možeš sama personalizirati, ugravirati skoro sve što želiš i reći svijetu ono što misliš. Jesi? E pa mi smo to zamislili još prije tebe i sada ti predstavljamo našu novu kolekciju personaliziranog nakita.

Tvoje želje bile su naša zapovijed i tako smo sretni što ti možemo predstaviti našu novu kolekciju personaliziranog nakita kojeg ćeš sama moći birati, kombinirati i personalizirati.

Što i kako mogu personalizirati?

Svatko može izabrati svoj nakit kroz koji će se izraziti i to u nekoliko oblika: kroz ogrlice s imenom, tj. natpisomogrlice i narukvice s pločicom za graviranje koja može biti okrugla ili pravokutna te ogrlice s tubom koju možeš gravirati na sve četiri strane. Trenutno na našem webshopu možeš pronaći samo ogrlice s imenom dok cijelu kolekciju možeš birati, kombinirati i personalizirati u poslovnicama. Bez brige, uskoro će i sve biti online!

extra imgextra img

Kako bi priča bila što jednostavnija, na našem webshopu smo osmislili konfigurator koji će ti pomoći da odmah i vizualiziraš svoj nakit jer osim vrste nakita, možeš birati i font gravure ili izrađenog imena, tj. natpisa.

Sav personalizirani nakit možeš izabrati u srebrnoj ili pozlaćenoj varijanti, a što sve smiješ, ili ne smiješ najbolje će ti objasniti konfigurator. 

Da stvar bude još slađa, na našem personaliziranom nakit moći ćeš birati i simbole koje želiš dodati u svoju personalizaciju i tu smo se vodili tvojim najdražim izborom simbola u nakitu. Srce, križ, znak infinity ili & mogu ukrasiti tvoju personalizaciju i dodati joj mali slatki detalj.

Za koga?

Realno, personalizirani nakit je baš za sve i sigurni smo kako će svi pronaći ideju za sebe.

Mame će brzo požuriti gravirati imena djece, a tate datume koje moraju pamtiti. Frendice će si napraviti matching ogrlice ili narukvice, a cool dečko će izabrati najtrendi font sa smiješnom porukom (ili će mu to cura kupiti).

extra imgextra img

Oni koji svoje ljubimce žele nositi i kraj srca će vjerojatno upravo njihovo ime personalizirati na nakitu, a oni koje motivira hrana, iće i piće - na sve četiri strane ogrlice s tubom mogu ispisati cijeli meni.

Ukratko - ovo je nakit za sve koji žele ispričati svoju priču na cool način.

Sada kad smo ti sve ovo ispričali pozivamo te da pogledaš cijelu kolekciju te biraš, kombiniraš i personaliziraš.

PERSONALIZIRANI NAKIT

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.