Natrag Filteri
Besplatna dostava do 20.5.'24.
Početna Blog i inspiracija Ovog Valentinova odleti s nama u sedmo nebo
Blog i inspiracija

Ovog Valentinova odleti s nama u sedmo nebo

Blog i inspiracija Top pet poklona za Valentinovo za dečka
Ovog Valentinova odleti s nama u sedmo nebo
Blog i inspiracija Božićna lista poklona koju ćeš poželjeti slati dalje

Kada se zaljubiš, osmijeh jednostavno ne možeš sakriti. Sličan efekt ima i primanje Argentum kutijice na poklon - osmijeh i uzbuđenje su zagarantirani. Očito sve to možemo doživjeti - samo kad smo na sedmom nebu.

Ovog Valentinova odleti s nama u sedmo nebo - na mjesto gdje je zaljubljenost najslađi osjećaj na svijetu zbog kojeg se baš sve čini lakše i gdje male geste govore tisuću zaljubljenih riječi.

Hihotanje na svaku poruku, rumeni obrazi ili spominjanje simpatije u svakoj rečenici - sve to efekti su zaljubljenosti koju smo svi barem jednom proživjeli.

Na sve te slatke i pomalo blesave trenutke željeli smo te podsjetiti u našoj kampanji povodom Valentinova. Netko je zbog zaljubljenosti putovao svaki dan satima, a netko je pisao poruke po tramvajskim stanicama. Drugi su išli na koncerte bendova koje uopće ne slušaju dok su se pravili da su istinski fanovi. Zvuči ti poznato, zar ne?

Pridruži nam se na našem letu u sedmo nebo i na putu do tamo pronađi slatke sitnice koje ćeš pokloniti ovog Valentinova osobi koja je tvoj razlog za osmijeh. Naušnice ili ogrlica na kojoj je ugravirana vaša interna šala samo su neke od ideja, a sve što njezino ili njegovo srce poželi možeš pronaći ovdje.

Osim toga, za dio asortimana na webshopu možeš iskoristiti kod LOVE30 i ostvariti 30% popusta.

Vidimo se na sedmom nebu jer to je naš omiljeni place to be

PRONAĐI POKLON ZA VALENTINOVO