Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 39,82 € | 300 kn
Početna Blog i inspiracija Ovo Valentinovo posvećujemo tebi!
Blog i inspiracija

Ovo Valentinovo posvećujemo tebi

Pokloni osmijeh Ovo Valentinovo želim...
Ovo Valentinovo posvećujemo tebi!
Pokloni osmijeh Argentum na dar

Uskoro je najromantičniji dan u godini, ili ga tako barem drugi zovu... Bez obzira voliš li ga ili izbjegavaš, teško je da će te mimoići i jedino što ti onda preostaje je da ga iskoristiš na najbolji mogući način! Naš prijedlog ove godine je da Valentinovo posvetiš – sebi! Bez brige, dobro smo mi to razradili...

It's pampering time!

Topla mirišljava kupka ili topla dekica, na tebi je da odlučiš! Ono što je nama najbitnije je da se potpuno opustiš. Prepusti se svojim mirisnim ritualima i njegovanju te budi nježna prema sebi. Nemoj nikako zaboraviti da je ovo samo tvoje vrijeme.

Hmmm, a čime ću se počastiti?

Iako bi vrijeme za tebe trebalo biti svakodnevni dio tvog dana, znamo da si to ne može baš svatko priuštiti i zato to često budu neki trenuci koje kao da krademo ili dugo planiramo. Bez obzira kako si došla do tog trenutka, idi još korak dalje i počasti se nečime! Nova odjeća, knjiga, hrana ili nakit, to je sada tvoj izbor. Ipak, mi bismo svakako preporučali nakit jer će te on uvijek podsjećati da ti treba tvoje vrijeme.

Ne želim napustiti kauč, a želim nešto novo...

Bez brige, mislili smo i na to! Odgovor je; posjeti argentum.hr i naruči sve na adresu svog kauča! Ne može bolje, znamo! Tako ne gubiš na svom vremenu, a nakit ti stiže na kućnu adresu i zauvijek te podsjeća da si provela Valentinovo u najboljem društvu! ????

A što da si uopće kupim?

To je pitanje na koje nema krivog odgovora! Što god tebe čini sretnom! Možda ti trebaju nove naušnice koje će te razveseliti svaki put kada se pogledaš u ogledalo. Ili novi prsten u tvojoj kolekciji kojeg ćeš nanizati s ostalim i postići pravi wow efekt! Još jedna narukvica nikada nije na odmet, a svakako ni ogrlica! Danas se barem sve može iskombinirati i sve je dopušteno!

Jel mi to baš treba?

Ovo nas pitaš zadnji put – naravno da treba! ????

 

KUPI (si) NAKIT

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.