Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Originalni pokloni za kraj školske godine
Blog i inspiracija

Originalni pokloni za kraj školske godine

Blog i inspiracija Novo izdanje i lokacija Argentum poslovnice u City Center Eastu!
Originalni pokloni za kraj školske godine
Blog i inspiracija Vodič za poklone: Kako odabrati poklon za dječaka za njegovo krštenje, prvu pričest ili svetu potvrdu

Kraj školske godine sve je bliže i vjerujemo kako već tražiš idealan poklon za učiteljicu ili odgajateljicu u vrtiću. Sigurno joj se želiš zahvaliti za sve godine vrijednog rada, ali želiš pronaći dovoljno originalan poklon koji će se odgajateljici ili učiteljici svidjeti. Prijedlozi u zajedničke grupe polako dolaze, ali mi smo za tebe pripremili listu najoriginalnijih poklona koji će potragu za najboljim darom ipak malo ubrzati.

Personalizirani poklon

Svi volimo pokloniti, ali i dobiti na dar personalizirani poklon. Osim što je originalan, pokazuje i da se netko zaista potrudio oko našeg dara. Za personalizirani poklon naš prijedlog je ogrlica na koju se može ugravirati poruka. Možeš ugravirati internu šalu, stih, godinu generacije ili razred. Ogrlica će biti još posebnija ako je na njoj privjesak s inicijalima učiteljice ili odgajateljice. 

extra imgextra img

Set naušnica

Naušnice su klasičan dar i često najsigurniji odabir. Ako ne znaš kakav stil učiteljica ili odgajateljica voli, razmisli o jednostavnim fiksnim naušnicama ili klasičnim naušnicama alkama. Ukoliko si sigurna u njezin ukus, pronađi naušnice koje bi bile najbliže njezinom odabiru. 

extra imgextra img

Narukvica

I narukvice se mogu gravirati tako da i njih možeš personalizirati. U tom slučaju izaberi narukvicu s privjeskom u obliku kruga ili srca te ugraviraj svoju poruku. Ako radije želiš pokloniti jednostavnu, ali efektnu narukvicu, naš prijedlog je elegantna čvrsta narukvica koja će se lako uklopiti u svačiji stil.

extra imgextra img

Sat

Čest odabir za poklon povodom kraja školske godine je sat. Ovaj put naš prijedlog su profinjeni i kvalitetni Trussardi satovi. Ovi satovi idealni su za svakodnevno nošenje, ali i za elegantna svečana izdanja. Prije biranja poklona, pokušaj saznati kakve detalje učiteljica ili odgajateljica inače nosi kako bi se sat što ljepše uklopio u njezine modne kombinacije.

extra imgextra img

Ogrlica

Ukoliko nisi sigurna kakav stil njeguje učiteljica ili odgajateljica, biraj sigurnu opciju. Jednostavna ogrlica s privjeskom ukrašenim cirkonima nakit je koji svaka žena voli imati u svojoj kolekciji. Ako ti se ovaj prijedlog posebno sviđa, razmisli o kupovini kompleta nakita koji pristaje uz izabranu ogrlicu. Možeš odabrati decentne naušnice ili narukvice koje će upotpuniti cijeli set.

extra imgextra img

 

IZABERI POKLON

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.