Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Oboji jesen nakitom - nova jesenska kampanja
Blog i inspiracija

Oboji jesen nakitom

Blog i inspiracija Poznata hrvatska influencerica lice je naše nove kampanje
Oboji jesen nakitom - nova jesenska kampanja
Blog i inspiracija Nova Argentum poslovnica u Samoboru

Ova jesen počela je ljepše nego ikada, uz puno sunca i toplih dana koji su nas izazvali da svojim jesenskim stylinzima pristupimo na malo drugačiji i veseliji način. Sve to inspiriralo nas je za nastanak jesenske kampanje Oboji jesen nakitom.

Željeli smo te potaknuti da biraš odvažan i razigran nakit koji će svojim bojama i dizajnom sigurno privući pažnju, ali i razvedriti tvoje outfite. Glavni komadi nakita koji se ističu u kampanji su ogrlice s perlicama, tenis narukvice, nakit s razigranim i šarenim motivama, a ono što ih povezuje je puno layeringa.

I dok jesen povezujemo sa slojevitim outfitima u kojima prevladavaju zagasite boje, jesen u Argentumu drugačija je nego inače. Šarene i jarke boje, all denim outfiti i neočekivani spoj modnih detalja naš su recept za ovu sezonu.

extra imgextra img

Jer ako jesen poznajemo po bojama, zašto ne bi i ti postala kraljica color blockinga i spajanja nespojivog? Osim toga, tu su i srebrne ogrlice koje se super slažu s ključnim komadima kao što su kožne jakne i oversized puloveri.

extra imgextra img

Kada smo osmišljavali ovu kampanju, željeli smo stvoriti mali OOTD vodič po kojem ćeš se moći inspirirati i osmisliti svoje svakodnevne stylinge za školu, faks i posao. Zato nas zaprati na našim društvenim mrežama (ako već nisi), i inspiriraj se našim prijedlozima. Ovo nije jedino što smo ti pripremili u ovoj kampanji zato stay tuned i čekaj veliko iznenađenje sljedeći tjedan.

 

ISTRAŽI NOVI NAKIT U PONUDI