Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Narukvice Ti Ami – tvoj detalj kojem se vraćaš svaki dan
Blog i inspiracija

Narukvice Ti Ami – tvoj detalj kojem se vraćaš svaki dan

Blog i inspiracija Modni trendovi koje ćeš ispuniti uz Ti Ami narukvice
Narukvice Ti Ami – tvoj detalj kojem se vraćaš svaki dan
Tips & tricks 5 načina kako nositi ear cuffs naušnice

Ponekad nas život uhvati u rutinu u kojoj zaboravimo koje su naše glavne motivacije u životu i što je ono što nam je uistinu bitno. Zato su nam potrebni detalji koji će nas vratiti na pravi put i podsjetiti zašto smo tu gdje jesmo i zašto volimo život.

Upravo takvi detalji inspirirali su nas da kreiramo kolekciju Ti Ami kako bi u svakom danu osvijestila što je tvoja motivacija i što te uistinu pokreće.

Decentne i nježne narukvice koje nosiš svaki dan i koje su postale dio tebe. Tvoj set motiva koji pokazuje tvoju jedinstvenost i karakter. Narukvice s kojima potvrđuješ da voliš sebe i svaki tvoj trenutak koji je satkan u tvoj život.

Sve to su tvoje Ti Ami narukvice. Tvoj podsjetnik na ljepotu života i ljepotu svih onih sitnica koje ti donose osmijeh na lice. 

extra imgextra img

Ti Ami kolekcija sadrži brojne motive s kojima se možeš povezati. Svaki od motiva može predstavljati jedan detalj u tvom životu koji te usrećuje i inspirira. Neki od simbola koje možeš izabrati se podrazumijevaju i imaju očito značenje, poput simbola srca koji predstavlja ljubav, odnosno najveću emociju koja pokreće svijet. Leptir predstavlja lakoću i elan koji ti je potreban kako bi preživjela dan i sve što ti on nosi. Nekim motivima ćeš sama dati značenje koje je samo tebi poznato. 

Kada biraš Ti Ami narukvicu, biraj i svoju najdražu boju koja će biti u najboljem skladu s tvojom osobnošću i s tvojim željama.

Pronađi svoj motiv koji ti vraća motivaciju u svakodnevnicu i vraćaj mu se iznova i iznova kad god ti treba tvoj trenutak.

Poželi sjaj u svakom trenutku.

Tvoj sjaj. Tvoj Ti Ami.

 

KUPI SVOJ TI AMI