Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Znaš li koji nakit je hit ovog ljeta?
Blog i inspiracija

Znaš li koji nakit je hit ovog ljeta?

Blog i inspiracija Uživaj u našoj novoj kampanji s osmijehom!
Znaš li koji nakit je hit ovog ljeta?
Blog i inspiracija Novo izdanje i lokacija Argentum poslovnice u City Center Eastu!

Nanožnice ili nanognice veliki su hit i ovog ljeta! Nose se na svim destinacijama, od pješčanih plaža pa do gradskog asfalta, a mogućnosti kombiniranja su beskonačne. U ovom blogu otkrit ćemo ti koji tip nanožnice će najbolje pristajati tvojem stilu te kako ih jednostavno kombinirati uz ljetnu obuću.

Ako su tvoj izbor motivi u obliku srca, zvjezdica ili mjeseca, sve nam je jasno! Ti svoja ljeto sigurno provodiš u prirodi, često bosa, a kada dođe vrijeme za izbor sandala, tvoj prvi odabir su lagane sandale od prirodnih materijala. Jesmo li pogodili? Znamo da jesmo!

extra imgextra img

Možda si jedna od onih koja na prvi dan ljeta odmah odijeva mornarske bijelo-plave prugice i ne skida ih sve do kraja rujna. U tom slučaju, pogledaj naše nanožnice s morskim motivima i izaberi onu kojoj ne možeš odoljeti! Sidro, morske zvijezde, školjkice ili brodovi pravi su ljetni motivi koji će uljepšati sve tvoje ljetne outfite.

extra imgextra img

Biraš srebro prije pozlate? Tvoj izbor je skroz cool jer super izgleda i u street style outfitima, čak i ako ih nosiš uz tenisice. Ako misliš da je layering rezerviran samo za narukvice ili ogrlice, imamo vijesti za tebe! Nanožnice se isto tako mogu layerati, a naš prijedlog je kombinacija basic nanožnice i one s privjescima.

extra imgextra img

Nadam se da smo te ovim blogom inspirirali za biranje, ali i stiliziranje ovog trendi ljetnog nakita. Izaberi nanožnicu koja najbolje pristaje tvojem stilu i nosi ju s osmijehom!

IZABERI NANOŽNICU