Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Modni trendovi koje ćeš ispuniti uz Ti Ami narukvice
Blog i inspiracija

Modni trendovi koje ćeš ispuniti uz Ti Ami narukvice

Blog i inspiracija Razveseli one koji ti najviše znače i uživajte u zajedničkim uspomenama
Modni trendovi koje ćeš ispuniti uz Ti Ami narukvice
Blog i inspiracija Narukvice Ti Ami – tvoj detalj kojem se vraćaš svaki dan

Sigurno si već vidjela našu novu kolekciju Ti Ami i pronašla svog favorita među silnim motivima i bojama. Narukvice su same po sebi nosive u svakodnevnim kombinacijama i sjajno će ti pristajati uz sve što si zamisliš. Ipak, ako voliš pratiti modne trendove, onda nastavi čitati dalje jer ćemo ti predstaviti sve modne trendove koje ćeš ispuniti uz nove Ti Ami narukvice!

1. Dopamine Accessorizing

Kao što mu i samo ime govori, ovaj trend te ohrabruje da nosiš što više boja. Bez obzira voliš li više nježnije pastelne ili žarke nijanse, ovim trendom ćeš sigurno popraviti svoje raspoloženje, ali i raspoloženje okoline! Ako si možda nesigurna u kombiniranju raznih boja i preferiraš jednobojna izdanja, onda podigni svoj outfit uz više raznobojnih Ti Ami narukvica. Tako će tvoj styling dobiti proljetni touch koji može za čas postati ljetni kada dodaš još par jačih nijansi.

extra imgextra img

2. Nakit sa sentimentalnom vrijednošću 

Svi zapravo volimo kada nakit ima neku dublju priču. Kada nas netko pita "Gdje si kupila ovo?", volimo odgovoriti "Naslijedila sam od..." ili "To mi je uspomena na prvo zaposlenje!". Upravo takav nakit su i Ti Ami narukvice. Osmišljene kako bi njima obilježila velike i tebi značajne trenutke. To ne mora nužno biti diploma ili tvoje prvo preseljenje. To može biti onaj jednostavan trenutak kada si provela divan dan sa svojom prijateljicom i to ste odlučile zapamtiti tako da ste kupile matching narukvice. 

3. Mix & match

Što da ti više pišemo osim - nosi i kombiniraj sve! Srebro i pozlatu, sve moguće boje i sve željene motive! Ono što jedino moraš ispuniti je da se tebi sviđa i da se dobro osjećaš u tome!

4. Razigrani nakit

Sjećaš se nakita od plastičnih perli u raznim bojama i simbolima? S takvim nakitom igrale smo se i uređivale kroz djetinstvo, a sada nosimo ozbiljnije varijante istog. Neka tvoj nakit i styling budu tvoje igralište! Nosi razne simbole, razne boje i zadrži tu zaigranost u sebi! 

5. Narukvice prijateljstva

O da, dobro si pročitala! Veliki trend '90-tih se vratio u modu! Samo što ovaj put matching narukvice možeš nositi i s drugima, a ne samo s najboljim prijateljicama. Kupi narukvicu mami, sestri, dečku, prijatelju... Zajedno izaberite simbol koji predstavlja vaš odnos ili je vaša interna "fora" i nosite nakit koji će vas uvijek podsjećati na vrijeme provedeno zajedno!

 

ODABERI SVOJ TI AMI