Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Lu Jakelić je lice naše nove kampanje, a ovo su njezini najdraži komadi nakita
Blog i inspiracija

Lu Jakelić je lice naše nove kampanje, a ovo su njezini najdraži komadi nakita

Blog i inspiracija Što pokloniti najboljoj frendici
Lu Jakelić je lice naše nove kampanje, a ovo su njezini najdraži komadi nakita
Blog i inspiracija Znaš li zašto ovaj nakit povezuju s tenisom? Mi ćemo ti otkriti!

U našoj novoj kampanji željeli smo se sjetiti svih vas, zahvaliti vam se i reći: "Ti si naš razlog za osmijeh". 

Lice naše nove kampanje je Lu Jakelić, glazbenica čiji stil već dugo pratimo, a volimo i način na koji ona nosi naš nakit. Kroz serijal intervjua željeli smo čuti od nje koja žena je njezin razlog za osmijeh, koja žena ju je naučila nositi osmijeh i što smo naučile ili bismo tek trebale naučiti jedna od druge.

extra imgextra img

Lu smo navikli vidjeti u casual izdanjima u kojima razigrano stacka i layera nakit. Zbog njezine ear party kombinacije, svi smo poželjeli još nekoliko rupica na uhu, a način na koji je iznijela tennis narukvice inspirirao nas je da te sjajne detalje nosimo svaki dan.

Kao netko tko nosi svoj autentičan stil koji spaja trendovske komade i grunge estetiku devedesetih, Lu nam je ispričala priču o svojem omiljenom komadu nakita koji joj je poklonila njoj omiljena žena. Na taj način, Lu svoju stilsku priču zaokružuje s novim i vintage detaljima koji uvijek pričaju njezinu priču.

extra imgextra img

S ovom kampanjom željeli smo podsjetiti sve vas, žene, prijateljice, majke i sestre da ste upravo vi naš razlog za osmijeh. Svaki vaš Argentum detalj koji nosite i način na koji ga stilizirate uvijek nas razveseli. Svaka od vas je svoja na svoj način, a takav pristup modi i stilu uvijek volimo vidjeti.

Pratite nas na našim društvenim mrežama gdje ćemo objavljivati sve što smo vam pripremili povodom ove kampanje, a neka od iznenađenja otkrit ćemo vam uskoro!