Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Koga smo iznenadili Ti Ami narukvicama?
Blog i inspiracija

Koga smo iznenadili Ti Ami narukvicama?

Blog i inspiracija Dar s neba
Koga smo iznenadili Ti Ami narukvicama?
Blog i inspiracija Povodom Dana žena poklonili smo svojim zaposlenicama osmijeh i nakit

Nosi uz osmijeh naš je slogan koji odražava svu radost koju nakit izaziva, bilo da ga poklanjamo drugima ili kupujemo samima sebi.

Mi smo ovaj put odlučili razveseliti studente i učenike srednjih škola okupljenih u neprofitnoj organizaciji Europski Parlament Mladih Hrvatske koja svojim djelovanjem potiče mlade na bavljenje aktualnim problemima u međunarodnoj društvenoj, političkoj, ekonomskoj i kulturnoj sferi.

Cijelu organizaciju i sve aktivnosti provode učenici i studenti i zato smo im osigurali sredstva potrebna za rad i stjecanje novih vještina tijekom ovogodišnjeg 26. regionalnog zasjedanja koje se održalo u Zagrebu.

Kako bi ih dodatno motivirali te potaknuli na stvaranje novih prijateljstava, iznenadili smo ih Ti Ami narukvicama jer raznobojne narukvice s preslatkim matching motivima rado nose prijatelji, sestre, parovi...

extra imgextra img
A sretna lica sudionika govore nam da smo uspjeli u našoj namjeri – da se Argentum nakit nosi s osmijehom.
Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.