Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Kako odabrati nakit za maturalnu večer?
Blog i inspiracija

Kako odabrati nakit za maturalnu večer?

Blog i inspiracija Povodom Dana žena poklonili smo svojim zaposlenicama osmijeh i nakit
Kako odabrati nakit za maturalnu večer?
Blog i inspiracija Što pokloniti najboljoj frendici

Maturalna večer se bliži i sigurno se pitaš kako svoju nezaboravnu večer učiniti još sjajnijom? Osim što ćeš ju pamtiti po svojim najboljim prijateljima i super partyju, sigurno ćeš ju pamtiti i po svojem outfitu. Kako izabrati nakit koji će istaknuti tvoje izdanje za maturalnu večer, saznaj u ovom vodiču.

Nakit je dio stylinga koji se jednostavno prilagođava drugim prilikama. On će ti trajati i njega ćeš sigurno nositi i kasnije. Svaki sljedeći put kada ga budeš nosila, on će te podsjećati da si ga prije svega izabrala za svoju maturalnu večer.

Tennis nakit

Ovaj tip nakita definitivno je dostojan kraljice maturalne večeri. Možeš ga layerati i poigrati se bojama cirkona. On će istaknuti tvoj elegantan i jednobojan styling, ali će se i super uklopiti u sve moguće šljokice koje si zamislila. Tennis nakit doživio je svoj veliki comeback, a razlog tomu je što se jednostavno prilagođava večernjim i dnevnim outfitima.

extra imgextra img

Statement naušnice

Ako neke naušnice trebaju zaslužiti status najtrendi nakita, onda su to ove. Pozlatu ili srebro odaberi prema svojem cjelokupnom stylingu, a veličinu modela prema frizuri koju ćeš nositi na maturalnoj večeri. Ako imaš podignutu frizuru izaberi veći model koji će doći do izražaja dok će uz spuštenu kosu pristajati i manji model obzirom da će fokus biti na drugim komadima nakita.

extra imgextra img

Ako voliš sjaj, ovaj nakit je za tebe

Dodaj još malo sjaja svojoj maturalnoj večeri uz odabir ovih ogrlica. Njihov dizajn uklopit će se u odabir haljina ili košulja s otvorenijim izrezom. Ako si izabrala klasik poput male crne haljine, onda su ove ogrlice tvoj prvi izbor. Njihovo svjetlucanje sjajno će istaknuti tvoje elegantno izdanje, a moći ćeš ih nositi i kasnije u drugim svečanim prilikama.

extra imgextra img

Nadamo se da smo ti s ovim vodičem pomogli odabrati nakit za tvoju najvažniju večer, a sve dodatne savjete možeš saznati u našim poslovnicama. Uživaj u svojoj maturalnoj večeri i pamti ju po detaljima, osmijehu i super provodu!

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.