Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Blog i inspiracija

Dar s neba

Blog i inspiracija Top pet poklona za djevojčicu za prvu pričest
Dar s neba
Blog i inspiracija Koga smo iznenadili Ti Ami narukvicama?

Naša nova kampanja posvećena je našim najslađim i najdražim darovima s neba - našoj djeci.

Ona su naš najveći dar s neba, a kada krenu putem vjere i prime svoje prve darove s neba, mi smo tu da ih podržimo i da im poklonimo sitnicu kao znak naše ljubavi i uspomenu za cijeli život.

Zato ove godine pronađite prigodan vjerski nakit u Argentumu i poklonite im uspomenu za cijeli život.

extra imgextra img

Decentan dar za prvopričesnice i prvopričesnike, srebrnjak koji će čuvati njihove sretne trenutke ili nakit koji će odmah poželjeti krizmanice i krizmanici čekaju vas na našem webshopu i u poslovnici.

Na našim društvenim mrežama potražite inspiraciju za darove, a u našim blogovima saznajte koji nakit je idealan dar za njihov veliki dan. U poslovnicama vas čeka popust do 50% na prigodan asortiman nakita dok na webshopu možete iskoristiti kod za popust DAR30 uz kojeg možete ostvariti dodatnih 30% popusta na odabrani nakit.

extra imgextra img

Proslavite s njima njihov veliki dan i darujte ih sitnicom koja će njima značiti cijeli svijet baš kao što i oni nama znače.

 

OTKRIJ PRIGODAN VJERSKI NAKIT

 

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.