Natrag Filteri
Besplatna dostava do 20.5.'24.
Početna Blog i inspiracija Božićna lista poklona koju ćeš poželjeti slati dalje
Blog i inspiracija

Božićna lista poklona koju ćeš poželjeti slati dalje

Blog i inspiracija Ovog Valentinova odleti s nama u sedmo nebo
Božićna lista poklona koju ćeš poželjeti slati dalje
Blog i inspiracija Poljubac, poklon, osmijeh - i tako u krug!

Svake godine za Božić se trudimo biti originalni u osmišljavanju poklona koji će osim zahvale u obliku osmijeha zaslužiti titulu najboljeg poklona. Naravno, svi ponekad ostanemo bez ideja i želimo da nam neko pomogne i natukne koji poklon odabrati. Zato u pomoć stiže naša božićna lista poklona koju ćeš sigurno slati dalje!

Pokloni do 40 €

Ako tražiš poklon do 40 €, naš prijedlog bi bile decentne narukvice ili naušnice. Ti Ami narukvice ili trendi modeli s perlicama sigurno su cool odabir, dok će naušnice biti odličan izbor za osobu koja ima više rupica na uhu i koja obožava slagati ear party kombinacije. Nakit iz Kids Collection možeš odabrati za djevojčicu koja već uživa u modnim detaljima ili curi koja voli zabavne i šarene motive na nakitu.

extra imgextra img

Pokloni do 70 €

Trendi prsten ili statement naušnice idealni su pokloni do 70 €. Ako nisi sigurna koju veličinu prstena osoba nosi, izaberi prsten na kojem se veličina jednostavno podesi. Za one koji vole jednostavniji nakit predložili bismo ogrlice s decentnim privjeskom ili narukvice za svakodnevni look. Ljubiteljicama bisera osmijeh će izmamiti nakit s bisernim detaljima poput ogrlica i naušnica. Osim toga, biseri su savršeni detalj za božićne i novogodišnje outfite.

extra imgextra img

Pokloni do 140 €

Naušnice za novogodišnji party ili ogrlica s velikim privjeskom u obliku srca prijedlozi su poklona do 140 €. Naušnice će se svidjeti onima koji vole nositi full glam look dok je ogrlica sjajan izbor za one koji cijene estetiku ranih 2000-tih. Za one koji cijene trendi nakit, ali i klasiku koja ne izlazi iz mode predlažemo poklon u obliku tenis narukvice. Tenis narukvice doživjele su svoj veliki povratak na modnu scenu i možemo zaključiti kako nam se taj trend iznimno sviđa!

extra imgextra img

S ovom božićnom listom, zahvala u obliku osmijeha je zagarantirana, a titulu najboljeg poklona godine sigurno nećeš promašiti! 

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.