Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Božićna lista poklona koju ćeš poželjeti slati dalje
Blog i inspiracija

Božićna lista poklona koju ćeš poželjeti slati dalje

Blog i inspiracija Ovog Valentinova odleti s nama u sedmo nebo
Božićna lista poklona koju ćeš poželjeti slati dalje
Blog i inspiracija Poljubac, poklon, osmijeh - i tako u krug!

Svake godine za Božić se trudimo biti originalni u osmišljavanju poklona koji će osim zahvale u obliku osmijeha zaslužiti titulu najboljeg poklona. Naravno, svi ponekad ostanemo bez ideja i želimo da nam neko pomogne i natukne koji poklon odabrati. Zato u pomoć stiže naša božićna lista poklona koju ćeš sigurno slati dalje!

Pokloni do 40 €

Ako tražiš poklon do 40 €, naš prijedlog bi bile decentne narukvice ili naušnice. Ti Ami narukvice ili trendi modeli s perlicama sigurno su cool odabir, dok će naušnice biti odličan izbor za osobu koja ima više rupica na uhu i koja obožava slagati ear party kombinacije. Nakit iz Kids Collection možeš odabrati za djevojčicu koja već uživa u modnim detaljima ili curi koja voli zabavne i šarene motive na nakitu.

extra imgextra img

Pokloni do 70 €

Trendi prsten ili statement naušnice idealni su pokloni do 70 €. Ako nisi sigurna koju veličinu prstena osoba nosi, izaberi prsten na kojem se veličina jednostavno podesi. Za one koji vole jednostavniji nakit predložili bismo ogrlice s decentnim privjeskom ili narukvice za svakodnevni look. Ljubiteljicama bisera osmijeh će izmamiti nakit s bisernim detaljima poput ogrlica i naušnica. Osim toga, biseri su savršeni detalj za božićne i novogodišnje outfite.

extra imgextra img

Pokloni do 140 €

Naušnice za novogodišnji party ili ogrlica s velikim privjeskom u obliku srca prijedlozi su poklona do 140 €. Naušnice će se svidjeti onima koji vole nositi full glam look dok je ogrlica sjajan izbor za one koji cijene estetiku ranih 2000-tih. Za one koji cijene trendi nakit, ali i klasiku koja ne izlazi iz mode predlažemo poklon u obliku tenis narukvice. Tenis narukvice doživjele su svoj veliki povratak na modnu scenu i možemo zaključiti kako nam se taj trend iznimno sviđa!

extra imgextra img

S ovom božićnom listom, zahvala u obliku osmijeha je zagarantirana, a titulu najboljeg poklona godine sigurno nećeš promašiti!