Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Što je bolje od jednog komada nakita?
Blog i inspiracija

Što je bolje od jednog komada nakita?

Blog i inspiracija Vodič kako pravilno layerati nakit
Što je bolje od jednog komada nakita?
Blog i inspiracija Poznata hrvatska influencerica lice je naše nove kampanje

Imati ih što više. A uz naše popuste na Black Fridayu možeš ih imati najviše i usavršiti sve layering tehnike o kojima ti neprestano pričamo.

Black Friday je u Argentumu krenuo i očekuju te super popusti do 40%! Popusti će trajati cijeli mjesec, a to nije jedino što smo ti pripremili. Iskoristi ovaj Black Friday i uhvati sve dobre komade nakita koje želiš

extra imgextra img

Možda si već pronašla svoju željenu kombinaciju i pomislila kako bi ti ona dobro stajala samo ako bi ju mogla upotpuniti i layerati uz još neki komad. E pa sad je prava prilika da to i učiniš. Jedino što se moraš odlučiti što ćeš prije nanizati - ogrlice, narukvice, naušnice ili možda prstenje?

extra imgextra img

Cijeli studeni očekuju te popusti, ali i posebne pogodnosti koje možeš iskoristiti na našem webshopu i u poslovnicama. Prati nas, shoppingiraj cijeli mjesec i sav nakit koji ćeš kupiti na Black Fridayu nosi s osmjehom.

ISTRAŽI BLACK FRIDAY PONUDU

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.