Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Argentum od sada i u City Center One Westu
Blog i inspiracija

Argentum od sada i u City Center One Westu

Blog i inspiracija Nova Argentum poslovnica u Samoboru
Argentum od sada i u City Center One Westu
Blog i inspiracija 10 komada trendi nakita kojeg ćeš nositi sa stilom

Svatko voli mjesto gdje se osjeća lijepo, gdje saznaje sve novo što ga zanima i gdje se uvijek rado vraća, a upravo takvo je naše novo prodajno mjesto u City Center One West u Zagrebu.

Osmislili smo pravu modnu destinaciju za koju smo željeli da ti uvijek bude prva na pameti kada si u potrazi za novim nakitom. Novo prodajno mjesto
zablistalo je u novom izdanju kojeg odlikuju svijetle i prozračne boje te moderni dizajn prostora. Trendi srebrni nakit, tradicijski nakit ili nakit za
muškarce samo su dio ponude u ovoj novootvorenoj poslovnici.

extra imgextra img


Na novoj lokaciji dočekat će te naše ljubazne prodajne savjetnice koje će ti rado otkriti sve trendove te predložiti idealan dar koji tražiš za druge.

extra imgextra img


Posjeti nas i pronađi svoj novi najdraži nakit s osmijehom.

Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.