Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 40,00 €
Početna Blog i inspiracija Argentum kutijica koja čuva sve tvoje uspomene
Blog i inspiracija

Argentum kutijica koja čuva sve tvoje uspomene

Argentum kutijica koja čuva sve tvoje uspomene
Blog i inspiracija Kako odabrati poklon za dječaka za njegovo krštenje, prvu pričest ili svetu potvrdu

Svi volimo čuvati sitnice i uspomene koje nas podsjećaju na neke velike trenutke. Krštenje, prva pričest ili krizma, sve su to trenuci kojih se s osmijehom sjećamo, posebno kada vidimo detalj koji nas odmah vrati u osjećaj tog dana.

Sve lijepe prigode koje sada slavimo i zbog kojih se okupljamo posebna su prilika za poklon. U Argentumu prilikom kupovine možeš odabrati naše poklon pakiranje koje se kasnije može prenamijeniti u kutiju uspomena. 

extra imgextra img

U kutiju koja će čuvati uspomene s krštenja možeš staviti njegovu krsnu haljinicu, gravirani srebrnjak koji je dobio na dar ili neki drugi poklon iz Argentuma koji će maleni nositi kada malo poraste.

Prvopričesnica ili krizmanica će možda poželjeti sačuvati cvijet iz njezinog buketića i čestitku u kojoj su ispisane najljepše želje za život. Naši mali darovi s neba mogu sami izabrati što će biti u kutiji i što će s veseljem čuvati.

extra imgextra img

Argentum poklon pakiranja možeš potražiti u našim poslovnicama, a dolaze u tri različite boje i šest veličina. Naša plava boja bit će idealna za dječaka, a ljubičasta i cream boja sigurno će se svidjeti djevojčicama.

Odaberi sitnicu za svoje najmlađe i obraduj ih poklonom koji će čuvati i nositi s osmijehom.