Natrag Filteri
Besplatna dostava iznad 39,82 € | 300 kn
Pokloni
Ear Party
Osmisli svoju jedinstvenu kombinaciju naušnica
Istraži i kupi
Nosi uz osmijeh
Najpopularnije

Poljubac, poklon, osmijeh - i tako u krug!

Prvo ide poljubac, onda poklon i za zahvalu dobiješ osmijeh kao potvrdu da si sjajno izabrala svoj poklon. Upravo ta radost darivanja je glavna poruka naše božićne kampanje Šalji dalje! I tako krug!
Zatvori

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo Vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića može doći do prijenosa podataka u treće zemlje.